Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

AddThis Duyarlı Share Tools Ekleme

Web site ve Bloglar için çoklu alternatif sunan ücretsiz duyarlı (Share Tools) sosyal paylaşım araç kodlarını AddThis sitesinden alıp, Blo...

...
Web site ve Bloglar için çoklu alternatif sunan ücretsiz duyarlı (Share Tools) sosyal paylaşım araç kodlarını AddThis sitesinden alıp, Blogger blog’umuza nasıl ekleneğini anlatan YouTube videomuzu izleyin. AddThis sitesi Dünya genelinde ücretli ve ücretsiz duyarlı ve duyarsız sosyal paylaşım düğmeleri üzerinde çalışma yaparak kullanıcılarına hizmet veren bir web sitesidir. Web sitesi kullanan birçok webmaster AddThis sitesini bilir. AddThis sitesinin site görünüm arayüzü değiştiğinden sizlere yapılması gerekenler hakkında kısa bilgi aktaralım.

Siteye giriş yaptığınızda Duyarlı paylaşım araçları ile karşılaşacaksınız. Siteye giriş için Google+ sekmesini hiçbir üyelik girişi yapmadan kullanabilirsiniz. Sitede birçok paylaşım araçları bloglarınızda gördüğünüz gadgetler gibi sıralanmıştır. Bu gadget araç setleri üzerinde Ücretsiz (Free) ve Ücretli (Pro) bant etiketlerini göreceksiniz. 


Biz ücretsiz olanları kullanacağımızdan gadget görünümlerini inceleyerek hangisini kullanacağımıza karar vereceğiz. Kullanacağınız sosyal paylaşım araçlarında konumlar belirtilmiştir. Paylaşım iconları haricinde takip butonları da bulunmaktadır. Kısaca bu özet anlatımdan sonra AddThis sitesine giriş yapalım ve ekleyeceğimiz paylaşım veya takip butonlarını nasıl blogumuza eklendiğini aşağıdaki Youtube video’usunu izleyerek daha iyi anlamaya çalışalım.

AddThis sitesinden paylaşım ve takip butonlarını almak için ;

1. AddThis sitesine giriş yapın. Otum ismine tıklayarak, kırmızı renkli Google sekmesi seçin.
2. Örnek sol sidebar da görülen bir araç kutusu ve sağ üst kısımda görülen bir takip kutusu oluşturacağız.
3. Seçim yaptığımız Aracın kodunu alıp, blogumuza gadget olarak ekleyeceğiz.
4. Eski uygulamalarda tek bir pencerede tüm seçenekler sunuluyordu. Şimdi her bir seçenek için farklı kodları almamız gerekiyor. AddThis'den hangi aracı alırsanız alın sizin kayıtlı olduğunuz ID numarasını App olarak kullanarak kod kısmını oluşturuyor.
AddThis paylaşım ve takip butonlarını anlatan YouTube video :

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.