Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Twitter Yeni Site Tasarımına Giriş

Twitter kısa süre önce site tasarımını yenilemiş olup, yeni hesap ile giriş yapanları yeni tasarım ile tanıştırmaya başladı. Twitter’ı...

...
Twitter Yeni Site Tasarımı nasıl yapılır
Twitter kısa süre önce site tasarımını yenilemiş olup, yeni hesap ile giriş yapanları yeni tasarım ile tanıştırmaya başladı. Twitter’ın yaptığı duyuruda tüm kullanıcılarının yeni tasarıma geçebileceğini belirtti. Her ne kadar aşamalı bir geçiş olsada yeni tasarıma geçmek isteyen kullanıcılar için yapılması gereken birkaç ayardan sonra Twitter sitesini yeni tasarım ile kullanabileceksiniz.
Twitter’ın yeni site tasarımını mutlaka merak ediyorsunuzdur. Öyleyse site ayarlarını adım adım uygulayarak, Twitter’ın yeni site tasarımına geçiş yapalım.
1. Sol tarafta en altta Hakkımızda → Products (Ürünler) → New profiles (Yeni profil) yolunu takip edin veya dizinin bağlantı linkine tıklayarak giriş yapın. Twitter yeni site görünüm profili. Açılan yeni sayfada Bu sayfanın Türkçe sürümü için yazısına tıklayarak sayfanızın Türkçe görülmesini sağlayın.
Twitter yenigörünüme nasıl geçilir.
Sayfada hemen alın, hemen edinin, (Get it now) anlamına gelen mavi butona tıklayarak işlemlere başlayın. Yeni görünüm Facebook sayfasını andırıyor.Ancak beğenmez iseniz eski konu alabilmek için şimdi değil (not now) seçeneğine tıklayarak geçişi erteleyebilirsiniz. Şu anda Twitter’ın yeni görünümüne hemen geçiş sağlayarak uyum içinde olabilirsiniz.Geçiş yapmasanız bile site tasarım işlemleri sonucunda otomaikman yeni görünüme geçeceksiniz.

Not: Twitter’ın yeni görünümü mobil kullanıcıları kapsamıyor. Mobil kullanıcılar alışık oldukları görünümde kullanıma devam edecekler.
Yeni Twitter sayfanız için ilk ayar mesajı :
1. Daha büyük ve daha güzel bir profil başlığı oluşturmak için görüntünü seç. Önerilen boyut: 1500x500 piksel

2. Hemen bir resim belirleyin ve Paint proğramınızı açın. 1500x500 piksel ebatlarında resim ayarlamanızı yapın.
Ayrıca bakınız→ Paint proğramı ile resim nasıl kırpılır.
3. Profil resminizi değiştirebilirsiniz.Tıklayın bir resim yükleyin genişlik ve yükseklik ayarını yapın yükleyin.
4. Sesini duyur uyarı balonu ile, herkesin görmesi için Tweetlerinden birini profil sayfanın en üstüne sabitle.
5. Ben veya hakkımda sayfasına giriş yaptığınızda çok farklı görüntüleri inceleyebilirsiniz.
Gerçekten benim çok hoşuma gitti. Guney59 Twitter sayfamı inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.