Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Adsense Yeni Reklam İnceleme Merkezi

Adsense yayıncı ve reklam verenler için, Yeni Reklam İnceleme merkezi’nin kullanıma açıldığını, çok yakında reklam widget seçeneklerinin...

...
Adsense yayıncı ve reklam verenler için, Yeni Reklam İnceleme merkezi’nin kullanıma açıldığını, çok yakında reklam widget seçeneklerininde başlayacağını bildirdi. 16 Nisan 2014 tarihinde, Adsense Ürün Müdürü Fiona Herring’in, Inside Adsense resmi blog’un da Yeni reklam İnceleme merkezi için yapılan açıklamada, yayıncı kategorisinde olan yazarlar, adminler reklam uygulamaları üzerinde daha kapsamlı bir çalışma yapabilecekler. 
Yeni reklam inceleme merkezine giriş yaptığınızda reklam verenlerin reklam ebatlarını, reklam gösterim puanını, reklam veren linkini, reklam üzerine maus ile bakıldığında büyütülmüş Resimleri Lightbox ile inceleyebiliyorsunuz. İstenmeyen reklam birimlerini engelleme seçeneklerini de görebiliyorsunuz.
Adsense hesabına eklenen yeni reklam merkez sekmesi ile sitenizde gösterilen reklam birimleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olabileceksiniz. Hangi reklamların daha yüksek, orta, düşük olduğunu anlayabileceksiniz.

Adsense Yeni Reklam Merkezi sekmesini nasıl açacaksınız :

1. Adsense hesabınıza giriş yapın.

2. Reklamlara izin ver ve Reklamları engelle üst menü ismine tıklayın

3. Menü sekmelerini inceleyin sağ tarafda son kısımda Reklamlar (Reklam İnceleme Merkezi) ismine tıklayın.

4. Açılan pencerede sağ üst kısımda İncelenen reklamları göster seçeneğinin işaretli olup olmadığını kontrol edin.İşaretli değilse kutucuğu işaretleyin.

5. Sağ alt kısımda oklar ile diğer reklam birimlerini de inceleyebilirsiniz.

6.Resim üzerinde bulunan ters çit ok işaretine tıklayarak resmi büyütüp, Masa üstü, Mobil, tablet, görünümleri ve filitrelere tıklayarak widget yapılandırmalarını inceleyebilirsiniz. 
İlerleyen zaman için de yeni Adsense bilgilerinde buluşmak üzere.

Ayrıca bakınız ⇒ Adsense ile ilgili tüm konu içerikleri

Adsense ile ilgili bağlantı linkleri :

Google+ Adsense , Google+ Youtube

10 yorum

  1. Teşekkürler abi bilgilendirme için blogcuların genelini kapsayan bir konu ve önemlide...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halil kardeşim teşekkür ederim.Özlettin kendini.Uzun zamandır yoktun.

      Sil
    2. Evet abi ara verdim diyelim ama burdayım artık

      Sil
    3. O zaman Hoşgeldin diyelim.

      Sil
    4. Hoşbulduk abi tahta tebeşir blogumu yeni açtığım bloguma taşıyorum abi bilgine :)

      Sil
    5. Halil kardeşim merhaba. Blog'u neden taşıyorsun ? Birde yeni taşıdığın linki verseydin en azından.Neden vermediğini biliyorum.Ancak bu durum özel bir konu.Bir durum mu yaşadın ? Yoksa domain olarak mı değişiyorsun ?

      Sil
  2. domain aldım abi tr uzantısı canımı sıktı blog yeni olduğu için temayı daha türkçeleştirmedim tamamını www.merakliogrenci.com artık burdan devam edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halilcim merhaba, Yeni domain ve blogun hayırlı olsun.Temayıda almıssın herhalde.Telif koduna raslayamadım.Biraz zamanını alacak değişler ama zevkle yapacağını biliyorum.Tr ile ilgili pek fazla bir zaman kalmadı zaten düzeliyor.benimde domain var ama kullanmıyorum.Öyle zamanını gelmesini bekliyor.Tema güzel.Biraz kodları inceledim. Resim ebatları 667 px ve 500 px olarak tasarlanmış.Onları düzenlemeyi unutma.Çok büyük resim ebatlarında Web araçlarından Url hatası almamaya bak.

      Sil
  3. Abi zaten sana danışacağım bir kaç şey var başka zaman detaylıca konuşuruz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam her ikimizde müsait bir zamanda görüşürüz.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.