Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows Live Movie Maker 2011 Çalışmıyor Çözüm

Windows Live Movie Maker 2011, orjinal Windows işletim sistemi ile birlikte gelir. Movie Maker 2011’i 2012 sürümüne yükselttiğinizde çalış...

...
Windows Live Movie Maker 2011 nasıl çalıştırılır
Windows Live Movie Maker 2011, orjinal Windows işletim sistemi ile birlikte gelir. Movie Maker 2011’i 2012 sürümüne yükselttiğinizde çalışmayan proğram sorun ve çözümü nelerdir? Microsoft Windows Live Movie Maker resim, video, slayt, efekt, alt yazı ve sunu gibi birçok düzenlemer yapabileceğiniz ücretsiz proğramlar arasında yer alan profesyonel bir araçtır.Bilgisayarınızda kurulu olan Windows Live Movie Maker 2011 sürümü, 2012 sürümüne yükselttiğinizde, bilgisayarınız Windows Temel Parçalar 2012 sistem gereksinimlerini karşılamadığından veya ilgili proğramlar kurulu olmadığından dolayı Movie Maker 2012 proğramı hata mesajı vererek çalışmayacaktır.

Sistem dosyalarınızı geri alarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz.Ancak başarı olmayacaktır.Yukarıda anlatılan hata ile karşılaştığınızda hiçbir uygulamaya başvurmadan bilgisayar denetim masasından Windows Live Movie Maker 2011 sürümünü eski durumuna alabilirsiniz.
Windows Live Movie Maker 2011 sürümünü çalıştırmak için gerekli adımlar :
1. Başlat → Denetim masası → Proğramlar ve özellikler
2. Alt kısımda bulunan Windows Live Temel Parçalar 2011 bulun ve tıklayın.
Windows Live Temel Parçalar 2011
3. Açılan pencerede kaldırma ve onarma seçenekleri mevcuttur.
4. Onar sekmesine tıklayın . Onarım başlayacaktır.Onarım bitiminde bilgisayarınızı yeniden başlatmanız istenecektir.Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
5. Windows Live Movie Maker 2011 proğramınız eskisi gibi çalışmaya başlayacaktır.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.