Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook Candy Crush Saga Oyunu Çalışmıyor Çözüm

Candy Crush Saga , Facebook oyun platformunda 64 milyon kişinin beğenisini kazanmış ilgi çekici oyunu mutlaka biliyor ve oynuyorsunuzdur. ...

...
Facebook Candy Crush Saga Oyunu nasıl Çalıştırılır
Candy Crush Saga, Facebook oyun platformunda 64 milyon kişinin beğenisini kazanmış ilgi çekici oyunu mutlaka biliyor ve oynuyorsunuzdur. Kişisel olarak oyunları pek sevmesem de aile içerisinde, Facebook oyunları çok sıkça oynanır. Sebeb her nedense 2 gündür Facebook Candy Crush oyunu açılmıyor Adobe Flash Player yüklenmesi gerektiği uyarısı veriyor. Evde mobil olarak açılan Candy Crush oyunu, farklı 2 bilgisayar da denendiğinde çalışmıyordu. IE, Firefox, Google Chrome tüm tarayıcılar da denendi mümkün değil oyunu açamadık.
Tarayıcılar silinip tekrar kuruldu, Adobe Flash Player 12 son sürüm yüklendi hayır oyun açılamıyor ısrarla Flash yüklenmesi gerektiği ekranda yazıyordu. Geliştirici sitesine yardımcı olmaları için yorum ve ileti yazdım. Yardımcı olabileceklerini düşündüm. Yazdığım yoruma verilen cevapta konunun en ilginç tarafıydı. Verilen cevapta dil desteklerinin olmadığı ve forumlara bakmam isteniyordu. Böyle bir cevaba güldüm. Google 1998 senesinde arama motorlarına başladığında ilk geliştirdiği konulardan biri Google Translate dir. Bu yazımı gönderen geliştirici site yönetimi okuyorsa lütfen hazır robot cevapları artık bir kenara bırakarak insanlara insan ara yüzü ile cevap vermelerini tavsiye ederim. Yazıdan alıntıyı aşağıda okuyabilirsiniz.Türkiye de Facebook geliştirici platformunda oyun hazırlıyorsunuz, sağ taraf açıklama kısmında Türkçe yazıyor, oyunu da Türkçe kelimeler ile veriyorsunuz. Ancak hatalı bir durumda Türkçe yerine şu dilleri kullan diye mesaj atıyorsunuz. Başka bir şey yazmıyorum. Anlayan anlamıştır diye düşünüyorum.

Tarayıcınız da (Google Chrome tavsiye ederim) güncel, Facebook Candy Crush Saga oyunu çalışmıyor ise tek yapmanız gereken işlem ; MODEMİ KAPATIN 15 SN. SONRA AÇIN, açılmayan ve eklenti isteyen oyunun çalıştığını göreceksiniz.

Yardım talebine verilen süper cevaplama ;

Merhaba,
E-posta için teşekkür ederiz.
Ne yazık ki sen bizi temas etmiş dil desteği yok
Hala sorun yaşıyorsanız, birinde tekrar bizimle irtibata geçiniz
aşağıdaki dillerde:
İngilizce, Almanca, Fransız, İspanyolca, İtalyan, Hollandalı, İsveççe, Danimarkalı,Norveç, Fince
Eğer istiyorsanız size en yaygın sorunların hızlı bir çözüm bulmak istiyorsanız veya up-to-date oyunları ile devam eden teknik konularda tutmak, lütfen bizim
oyun belirli forumlar:
https://forums.king.com Saygılarımızla
Kral Player Destek

2 yorum

  1. ses var görüntü simsiyah herşeyi denedim açılmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adobe Flash Player yükleyin, Ekran renk kartınızın en son sürüme yüklü olup olmadığını kontrol edin. Ses drive konrol edin. Windows 10 güncellemelerinden dolayı bazen ses gidiyor.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.