Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Sitene Disqus Yorum Penceresi Ekle

Disqus yorum pencesini sitenize birkaç adımda eklemek artık çok kolay.Disqus yorumlara artan ilgi nedeni ile sitesini geliştirerek ülke di...

...
Disqus yorum penceresi nasıl eklenir
Disqus yorum pencesini sitenize birkaç adımda eklemek artık çok kolay.Disqus yorumlara artan ilgi nedeni ile sitesini geliştirerek ülke dil seçeneklerinde de değişiklik yapması ülkemizde tercih nedeni oluşturmaktadır.Web site ve blog plotformları için sitesinde yayıncı için hızlı başlangıç klavuzu mevcuttur.

Siteye üyelik kayıt işlemlerinizi tamamladığınızda size verdiği kodu sitenize eklemeniz ve ayarlar sekmesinde kişisel bilgilerinizi tamamlamanız yeterli olmaktadır.

Disqus yorum penceresini sitenize eklemek için ilgili adımlar :

1. Web sitenizi kayıt etmek için Disqus site girişi.

2. Giriş işleminden sonra sol tarafta sitenize Disqus ekle sekmesine tıklayın.

3. Sitenizi tanımlama için size verilecek meta tanımlama shortname kodunu ekleyin.

4. Shortname kodunun nasıl ekleneceği konusunda bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

5. Yayıncı hızlı başlangış klavuzundaki bilgileri takip ederek 3 adımda yorum penceresini yapılandırın.
6. Kurulum talimatları hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var? Bağlantı linkine tıklayarak 9 çeşit site ve bloglar arasından seçinize tıklayarak kurulum aşamalarını takip edin.
Disqus
Sorun mu yaşıyorsunuz ? Yorumlar da açıklama yaparak yardım alabilirsiniz.

8 yorum

  1. kardeşim html5 yardımıyla sitemi dizayn ettim fakat disqus ekleyemiyorum yardımcı olurmusun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Orhan AYDEMİR; Bey tam çıkarken yorumunuzu gördüm cevap vermeden çıkmak istemedim.Aşağıda verdiğim linki lütfen inceleyin.Anlaşılmayan yerler hakkında yorum yazın ben döndüğümde yorumunuzu mutlaka cevaplayacağım.Görüşmek üzere.
      http://guney59.blogspot.com/2014/01/sitene-disqus-yorum-penceresi-ekle.html

      Sil
    2. cevap verdiğiniz için teşekkür ederim öncelikle... siteme yorum yapılmak istenen yerlere html kod yardımıyla ekledim. Fakat yapılan yorum başka sayfada da görünüyor ve sitenin sağ köşesinde ise son yorumların görüldüğü bir bölüm yapmak istiyorum sıkıntılarım bunlar.. şimdiden teşekkür ederim..

      Sil
    3. @Orhan AYDEMİR;
      Bey yukarıda size verdiğim link içinde bağlantı linklerini çok iyi takip edin yorum sadece şablon içine eklenecek. Her yere kod eklenmiyor.Ayrıca son yorumlar ile ilgili bir yazı yazmadım.Benim düşüncem son yorumlar yerine farklı bir gadget alanı kullanın.İlgili yazılar altında zaten yorumlar görülür.En azından yeren tasarruf etmiş olursunuz. Yorum için teşekkür ederim.

      Sil
    4. Adnan Bey her yorum yapılmak istenen sayfaya ekledim sıkıntı yok bunda ama diyelim a konusuna yapılmış bir yorum b konusunada yapılmış gibi görünüyor yani ..

      Sil
    5. @Orhan AYDEMİR;
      Bey bu kod birtek şablona eklenir.Her sayfaya eklenmez.şablona bir kere eklersiniz her yazı altında otomatik çalışır.A ve b dediğiniz görüntü bu nedenle yanlış çalışır.Ben kullamadım ancak Yazıda verdiğiniz yerlere giriş yaptığınızda Blogger'a gadget olarak gönderiliyor.Sonrada dısqus ayarları ile işlem tamamlanıyor.Bu işlemden önce Blogger yorumlradaki ayarın gömülü olarak seçili olması gerekiyor.

      Sil
    6. yanlız html tabanlı bir site benimki onu nasıl yapıcam acaba

      Sil
    7. @Orhan AYDEMİR;
      Bey tüm siteler html tabanlıdır.ekleyeceğiniz kodlar da html, js,ve css kodlarıdır.Sitede gerekli anlatım ve yapılandırma mevcut.Sadece biraz inceleme ve uğraş gerekiyor.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.