Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Notepad++ V6.5.3 Sürüm Güncelemesi

Notepad++ V6.5.3 gelişmiş metin editörü , her blog yazarının elinin altında olması gereken proğramın, yeni sürüm güncellemesi . Notepad...

...
Notepad++ V6.5.3 indir
Notepad++ V6.5.3 gelişmiş metin editörü, her blog yazarının elinin altında olması gereken proğramın, yeni sürüm güncellemesi . Notepad++ V6.5.2 sürümü elinizde varsa güncelleyebilirsiniz. 21 Ocak 2014 tarihinde Blogger’un TR uzantısına geçisinden sonra bazı uygulamalarda aksamalar oluştuğundan mevcur sürümü güncelleyemezseniz aşağıda link vereceğim. Notepad Birçok proğramlama dillerini destekleyen ücretsiz bir program.
Blog gadget’inize ekleyeceğiniz kodları, önce Notepad++ metin editörüne yapıştırın gerekli düzenlemeli yaptıktan sonra blog şablonunuza veya HTML/Script gadget’inize ekleyin.
Notepad++ metin editörü görünüm örneği:

Notepad
Bilgisayarınızda bulunan metin dosyasına ekleyeceğiniz kodlar sağ tarafa doğru kayarak üzerinde çalışmalarınızı zorlaştırır. Notepad++ aslında bir proğramlama metin editörüdür. Eklediğiniz kodlar sol tarafa hizalanarak dizinin bozulmadan kullanılmasını sağlar. Bizlerde proğram yapmayacağımıza göre basit kullanımlar için ücretsiz bu editörden faydalanabiliriz. Notepad + + ücretsiz, kaynak kod editörü Türkçe kullanabildiğiniz gibi birçok dil desteğide mevcuttur. MS Windows ortamında çalışan, GPL Lisans kullanımı ile yönetilmektedir.
Notepad++ metin editörünü indirmek için site giriş linki.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.