Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yayınlarınızı Google+ da Otomatik Paylaşın Duyurusu

Blogger, blog yazarı olarak, blog kontrol panelini açtığınızda, “Yayınlarınızı Google+ da otomatik paylaşın” uyarısı veren Duyuru İcon’...

...
Blogger Yayınlarınızı Google+ da Otomatik Paylaşın


Blogger, blog yazarı olarak, blog kontrol panelini açtığınızda, “Yayınlarınızı Google+ da otomatik paylaşın” uyarısı veren Duyuru İcon’unu görmüş olmalısınız. Aşağıda resmini verdiğim, bu duyuru uyarısı nedir ? Ne işe yarar ? Birçok blog yazarının anlayacağı bu uyrı mesajını, blogunu yeni kurmuş katılımcı yazar arkadaşlarımız bilmeyebilir. Bizlere düşen görev onlara yardımcı olabilecek, doğruları yapmasını sağlayacak düzgün, bilinçli bir web kullanımı sunmaktır. Aşağıdaki duyuru icon resmini görmüş olmalısın !
Yayınlarınızı Google+ da paylaşın uyarısı
“Yayınlarınızı Google+'da otomatik paylaşın Yeni! Yeni bir yayın paylaştığınız her seferinde blog yayınlarınız artık Google+'da otomatik paylaşılır. Bu ayarı Google+ sekmesinden devre dışı bırakabilirsiniz.”
Duyuru penceresinin resmi aşağıda görüldüğü gibidir.

Google+ yayınlarıpaylaşın
Google+ Duyuru penceresi, blogger’un hangi ayarları ile ilişkilidir ? Google+Duyuru penceresi ; Blog panelinizde bulunan Google+ yorum ve otomatik paylaşımların ayarlarının yapıldığı sekmedir. Sağ tarafda bulunan bu ayarlar şu şekilde kullanılmaktadır.
1. Yayınladıktan sonra otomatik olarak paylaşın ?
Otomatik yayın paylaşımı için seçenek sunar.
2. Yayınladıktan sonra paylaşma istemi ? Otomatik yayın paylaşımı kapamak için seçenek sunar.
3. Bu blog'da Google+ Yorumlarını kullan ?
Blogger, blogunuzda Google+ yeni yorum penceresinin kullanılmasını sağlar.

Blogger Google+
Yukarıda anlatılan açıklamalar umarım sizlere yardımcı olmuştır. Yeni yazılarda görüşmek üzere. “Beğenilmek duygusu, mutluluk içgüdü dürtüsüdür. Beğenilmek için önce beğenmesini bilmek gerekir.”

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.