Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Son Kapatılan Sekmeleri Bulma

Google Chrome’un yeni arayüz kullanımına geçiş yaptığını ve bazı uygulamaların yerlerinin değiştiğini yazmıştım. Son kapatılan Sekmenizi b...

...
Google Chrome tarayıcı kapatılan sekmeler
Google Chrome’un yeni arayüz kullanımına geçiş yaptığını ve bazı uygulamaların yerlerinin değiştiğini yazmıştım. Son kapatılan Sekmenizi bulamıyor musunuz ?

Google Chrome’un yeni arayüz değişiminden sonra bazı uygulamalarında çok doğal olarak yerleri değişti. Bilgisayarınız herhangi bir nedenden dolayı kapandığında veya siz kapadığınızda Chrome tarayıcınız size yardımcı olması açısından bu son bilgileri muhafaza eder. Kullanmakta olduğunuz açık sekmelerinize geri dönmek için yapmanız gereken birkaç adım nelerdir aşağıda inceleyelim.

Google Chrome son kapatılan sekmeleri tekrar açmak için adımlar :

1. Chrome tarayıcı kontrol paneli olan sağ köşedeki üç çizgili yaprak görünümlü icona tıklayın.
2. Maus’unuzu son sekmeler yazısının üstüne getirin.
3. Sol tarafda açılan pencerede yeni kapatılanlar yazısı ve altında son kapatılan uygulamalarınızı göreceksiniz. Uygulamalara tıklayarak kullanıma devam edebilirsiniz.
4. Google Chrome ile oluşturduğunuz diğer uygulamalar ile ilgili problem yaşıyor bulamıyorsanız, Google Chrome uygulamalarım nerede yazısını inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.