Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Plus Düşünce ve Sevincim

Google ürünü olan, Google+ Followers izleme Gadget’inde bugün 5000 kişilik potansiyel kitleye 2 saat önce ulaştım. 24.09.2013 Türki...

...
Google Plus



Google ürünü olan, Google+ Followers izleme Gadget’inde bugün 5000 kişilik potansiyel kitleye 2 saat önce ulaştım. 24.09.2013 Türkiye saati ile 22,00 Google ürünü olan, Google Plus’un hayata geçirildiği günden, bugüne kadar geçen süre içinde, Adnan Güney profil , Guney59 Paylaşım , AdnanGuney.Com , SMS Musiki Cemiyeti (Google Sites) , Samsun Musiki Cemiyeti (Blogspot), Blog ve Site sayfaları, Samsun Musiki Cemiyeti topluluk, Guney59 Özgürce Paylaş topluluk aktivitelerime katılım sağlayarak bana destek ve onur veren tüm Dünya Ülkeleri ve Türkiye İnsanlarına çok çok teşekkür ediyor, kendilerine sonsuz şükran ve sevgilerimi sunuyorum.
Google+ Followers kendisi küçük bir Gadgetten ibaret olmasına rağmen  çok yönlü fonksiyonel bir araçtır. Bu küçük dediğimiz araç bizleri Dünya İnsanları ile buluşturup kaynaştırarak, sevgi dolu büyük bir kitlenin oluşumuna yardımcı olmaktadır. 1998 senesinde Google Web Dünyasına başladığında bende onu takip ederek ve yaklaşık tüm ürünleri zaman buldukca inceleyip, araştırarak kullanan ve bu sonuçları da Blogger hayatına başladığım 5 yıldır sizlere aktaran biriyim.
Zaman buldukca , elimden geldiğince ve bilgim dahilinde sizlere faydalı olmaya çalışıyorum. Doğru ve istikrarlı bir yolda olduğumu, Google Arama Sonuçları ve
sizlerin katılımınızdan anlıyorum.
07.09.2012 tarihinde Google çevrelerle ilgili sınırlar başlıklı yazımda 5000 sınırına girildiğinde çevreleri ekleme problemleri yaşandığını yazmıştım. Google’un Google Plus yapılandırması ile ilgili olan bir sınırdır. Kişisel olarak eklediğiniz ve sizi ekleyenleri de eklediğinizde toplam rakamı belirtmektedir.
Google+ Followers ve Google Plus hakkında yaptığım kısa açıklama ile bugüne kadar ekleyemediğim çevreler varsa lütfen beni yargılamayın. Şahsımı ekleyen herkesi eklemek isterim.Ancak şartlar ve uygulamalar buna fırsat vermiyor.
Kimsenin ben onu ekledim o beni neden eklemedi diye bir düşüncesi olmasını istemem. Ekleyemediğimin nedenleri yukarıda belirtmiş bulunmaktayım.
Google’un Google Plus ve Google+ Followers uygulamalarını yabana atmayın lütfen. Google’u çok kişi bir arama motoru gibi görebilir. Ancak Google sadece bir arama motoru değildir.İlerleyen zamaniçinde sizlerde bunun farkında olacaksınız.
Google Plus ve Google+ Followers uygulama faaliyetlerinde daha fazla yer almaya bakın. Hiçbir Sosyal Medyanın Google’un yerini alamayacağını unutmayın. Google Dünya insanlarını bir çevreye toplayarak buluşturan ve bu çevrelere gelişim ve teknoloji sunan bir şirkettir. Dikkat ederseniz bu gelişim içinde kimseden ücret talep etmemektedir.
Tüm paylaşım ve katılımlar için tekrar tekrar herkese teşekkür ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimle

Adnan GÜNEY

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.