Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome Uygulamalar Nerededir

Google Chrome yeni arayüze geçti ancak bazı eklentilerin yeri değişti. Uygulamalarınızı bulamıyor musunuz? Uygulamalarınız kaybolmadı mer...

...
Chrome Uygulamalar
Google Chrome yeni arayüze geçti ancak bazı eklentilerin yeri değişti. Uygulamalarınızı bulamıyor musunuz? Uygulamalarınız kaybolmadı merak etmeyin. Google Chrome’un yeni arayüze geçişi ile her zaman kullandığınız uygulamalarınız farklı bir alana taşındı. Google web mağazasından eklediğiniz uzantılar içinde, Google ürünlerine ait seçenekleri profil resminizin yanındaki noktalı icon sayfasına tıkladığınızda ulaşabilirsiniz.

Web siteniz için eklediğiniz uzantılar artık yeni sekme açtığınızda görülmeyecektir
Panik yapmayın, merak etmeyin. Google’un hiçbir çalışması yok olmaz. Web sitelerinize kolay ulaşabilmek için eklediğiniz Uygulamalar yer imleriniz açıksa tarayıcı altında sol başta görebilirsiniz. Uygulamalarınızı gösteren icon ve yer imlerine aşağıdaki resimde gördüğünüz yerden ulaşabilirsiniz. İcona tıkladığınızda eskiden ulaştığınız uygulamalar artık karşınızda.

Uygulamalar nelerdir ?
Uygulamalar Web sitelerinin kullanıcılara sunduğu kullanımı kolay eklentilerdir. Bunlara iconlar yardımı ile ulaşılabilir. Yukarıda ilk örnek resimde bir tıklama ile ulaşabileceğiniz uygulama uzantılarını görmektesiniz. Birçok uzantıyı uygulama alanına eklemek için Google Web Mağazasını giriş yaparak ekleyebilirsiniz. Uygulamaları görmek için profil yanındaki uygulama iconuna tıklayın tüm uygulamaları görmek için Google’a ait daha fazla uygulama sekmesine tıklayın.

Google Chrome yeni sekmeler

6 yorum

  1. hocam benim yer imleri çubuğumda 'uygulamalar' menüsü yok. ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Umut Doğan
      Bey merhaba, sorunuza geç cevap yazdım kusura bakmayın.Ayrıca böyle bir soru için teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili yazdığım yazının linkini aşağıda veriyorum. Kolay gelsin hayırlı bayramlar.
      http://guney59.blogspot.com/2013/10/chrome-uygulama-sekmesini-etkinlestirme.html

      Sil
  2. hocam benim yer imleri çubuğumda 'uygulamalar' menüsü yok.. ne yapabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Umut Doğan Bey,
      Herhalde soru çift oldu. Cevabı bir üst kısımda verdim.Görüşmek üzere kolay gelsin.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.