Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress Ana Sayfa Sonsuz Kaydırma Ayarı

Wordpress blog açtınız, ana sayfa yazılarınızın aşağıya doğru devamlı açılmasından şikayet ediyorsanız okumaya devam edin.Blog mesajları...

...
Wordpress blog açtınız, ana sayfa yazılarınızın aşağıya doğru devamlı açılmasından şikayet ediyorsanız okumaya devam edin.Blog mesajlarının alt kısmına bakmak istediğinizde devamlı açılan yeni mesajları görmüş olmalısınız. Sabit olarak durmayan ve devamlı akan bu sisteme wordpress ayarlarına “Sonsuz Kaydırma” adı verilmektedir. ( Scroll Infinitely ) Bu ayar blog ziyaretcilerinizin hiçbir çaba göstermeden diğer yazılarınızı okumasında kolaylık sağlar.Okuyucunun yazı başına dönmesi için, mesajların en alt kısmında iken “Scroll Back Top” sayfa yukarı anlamına gelen ingilizce yazıyı göreceksiniz. 

Bu yazıya tıkladığınızda wordpress blog mesajları başına dönersiniz.Kullanmış olduğunuz tema widget özelliğine göre, bu ayarlar olmayabilir.Scroll Infinitely ayarlarının olmadığı bir temada sonsuz mesaj ayarları yapmanız mümkün değildir. Bu ayar sekmesini panelinizde aramayın bulamazsınız. Bu defa karşınıza sayfa mesaj altında “Load More posts” daha fazla mesaj seçeneği çıkacaktır.“Load More posts” daha fazla mesaj seçeneğine tıkladığınızda bir sonraki yazı mesajlarınız görülecektir.
Sonsuz kaydırma ayarlarını etkinleştirme ve devre dışa bırakma :
Sonsuz kaydırma ayarlarını etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için blog paneline giriş yapın.
→ Ayarlar → Okuma seçeneklerine tıklayın
→ Sonsuzluk ve ötesi anlamındaki “To infinity and beyond” yazısının yanında göreceğiniz “Scroll Infinitely” sonsuz git sekme yanındaki kutuyu işaretleyin veya kaldırın.
Sonsuz kaydırma sekme ayarları ile ilgili görseli aşağıda inceleyin.
Wordpress alt yapısı ile kurduğum siteyi sizleri beklerim.
Wordpress Sonsuz kaydırma

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.