Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Apple İOS 7 Özellikleri ve İncelemesi

Bildiğiniz gibi yeni işletim sistemleri iOS 7 ve OS X 'i ayın 10'unda WWDC MMXIII'te tanıtıldı. Tamamen yenilenmiş olarak k...

...
Apple İOS 7 Özellikleri
Bildiğiniz gibi yeni işletim sistemleri iOS 7 ve OS X'i ayın 10'unda WWDC MMXIII'te tanıtıldı. Tamamen yenilenmiş olarak kullanıcı karşısına çıkmayı hedefleyen Apple, yeni işletim sistemini beta sürümüyle geliştiricilere sundu ve kullanılmaya başlandı.OS 7'ye genel olarak bakarsak, neler yeni ve gerçekten büyük köklü değişiklikler var mı gibi sorulara cevap bulma imkanınız olur. Kimileri iOS 7'nin Android ve Windows Phone'a benzememek ve özgün olabilmek için bu kadar süre değişiklik yapamadığını düşünüyor. iOS 7'nin de aslında bu işletim sistemlerinden esintilerini görmemek mümkün değil.Çoğu Ekran görüntüsü sadeleştirilmiş windows 8 i andırıyor.İlk aşamada çok karmaşık bir yapıya sahip ve bazı ayarlar düzenlenmeden kullanmak oldukça zor. Yeni sürümle uygulamalar konum tabanlı çalıştırılacak ve yıllara bölünmüş fotoğraflar da bunun bir kanıtı diyebiliriz.Yeni eklenenler AirDrop ve iTunes iRadio. Apple'ın ilk defa iOS 6 ile telefonlarına eklediği ve yılın icadı gibi tanıtılan özelliklerden biri Radio diyebiliriz. iOS 7 için de yeni bir özellik olan iRadio kendinize özel listeler oluşturma imkanı veriyor. Android kullanıcılarının yıllardır kullandığı özellik, iOS kullanıcıları için yeni bir özellik sayılabilir. Başlıca Yeni Özellikleri Şu Şekilde sıralayabiliriz.
MultitaskingArtık multitasking özelliği tüm uygulamalarla çalışabilecek.Güncellemelerde de uygulama kullanım önceliğiniz, internetinizin ne kadar sağlıklı ve hızlı olduğu dikkate alınacak.ayıf bir kablosuz ağdayken google'ı bile açamaz hale gelmeyeceksiniz cihaz iyi bir internete bağlanmanızı bekleyecek. Control Center Wi-fi bluetoothi rahatsız etme modu, düşey/yatay kilit gibi özellikleri hızlıca kapatıp açmak ve bazı uygulamalara hızlı geçiş yapabileceğiniz bu pencere için ekranı yukarı sürüklemeniz yeterli olacak. SB-Setings'e muhtaç kalmayacağız gibi görünüyor. Siri de güncellenen özelliklerin arasında. Görsel olarak oldukça hoş bir yenilemeye ek olarak siri daha geniş komut yelpazesine sahip. Siri artık aramalarda google search'ü değil Bing'i kullanacak. Ama merak etmeyin, Bing de oldukça etkili. Air Drop Mac'te kısa süredir kullanıma sunulan Air drop kullanıcıların hızlıca dosya alışverişinde bulunmasına olanak sağlıyor ve artık iOS'te kullanılabilecek.
Apple
Uyumluluk
iOS 7 Aşağıdaki cihazlara yüklenebilecek ama bazı özellikler eski modellerde olamayacak.
Kısaca Özet Geçmek Gerekirse ben ios7 yazılımını kendi kullandığım iohone 5'e Yükleyerek test ettim ios 6 ya göre Gerçekten beni pek tatmin etmedi telefonda belli başlı geçişlerde kasmalar meydana geliyor. umarım yeni çıkan beta sürümlerde ve son kullanıcı sürümünde bütün sorunları çözmüş olurlar ayrıca cihazına ios 7 yüklemek isteyen arkadaşlar udid kaydı olmadan ios7 ye geçebilirler.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.