Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google G+1'in Blogger Üzerindeki Gücü

Google G+1 Sosyal paylaşım iconu Dünya üzerinde günlük hayatımıza girmiş durumda. G+1 İconunun Blogger sosyal paylaşımlarda etkisi çok ...

...
Google G+1 Sosyal paylaşım iconu Dünya üzerinde günlük hayatımıza girmiş durumda. G+1 İconunun Blogger sosyal paylaşımlarda etkisi çok büyüktür.Blog yazılarınızda Google+ İconunu kullanarak okuyucu kitlenizi artırabilirsiniz.Tek yapmanız gereken işlem G+1 İconuna tıklamanız ve paylaşmanızdır.Bir önceki yazımda, Google Profilinizi etkinleştirmeniz için gereken işlemlerin ne olduğunu anlatmıştım. Anlatılan işlemleri uygulamanızı altını çizerek belirtmek isterim.
Blog okuyucunuzu arttırmanız için bu işlem kaçınılmazdır.
Şimdi size bu uygulamanın gücünü gösterecek kısa bir anlatım yapalım ;
→ Saat şu anda Türkiye saati ile 00,34

→ İki gündür G+1 blog icon’um çalışmadı. Yani paylaşımlarım sadece link olarak çıktı.Bu konuyu zaman zaman sizde yaşamışsınızdır.

→ Bir önceki yazımı yayınladığımda, otomatik paylaşım açık olduğundan G+ çalışmaya başladı. Saate baktığımda 23,58 sularıydı.
→ Bu durumun blog üzerindeki etkileri nedir ne olabil düşüncesi ile hareket ederek, sizlere yukarıdaki grafiği çıkardım.
→ Blogger istatiksel grafik kısmından aldığım bu görüntü ile sizlere G+1 icon öncesi ve çalışmaya başladığı andaki görüntüsü göstermek istedim.
→ Grafikte öncesi ve sonrası kısmına baktığınızda iniş ve çıkışları göreceksiniz.
Anlatılmak istenen konun önemi herhalde anlaşılmıştır.Anlaşılmayan kafanıza takılan bir konu varsa yorumlarda belirtin lütfen.
Google Plus ile yazılan tüm yazıları Kategori sekmesinde Google Plus yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2 yorum

  1. Hocam yani yazdığımız yazıları bizde g+1'leme liyimiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sami eski
      Bey evet G+1 tıklarsanız aramalarda da görebilirsiniz.Google sistemi budur.Tüm Profiller etkinse arama dizine eklenir.Bir anlamda dizine eklemede denilebilir.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.