Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Bloguna E-Posta ile Takip Et Gadgeti Ekle

Dinamik Bloguna E-Posta ile Takip Et Gadgeti Nasıl Eklenir . Okuyucularınızın sizi takip etmesi için, Dinamik blogunuza e-posta ile takip...

...
E-Posta İle Takip Et Gadgeti
Dinamik Bloguna E-Posta ile Takip Et Gadgeti Nasıl Eklenir .Okuyucularınızın sizi takip etmesi için, Dinamik blogunuza e-posta ile takip et Gadgetini birkaç adımda ekleyebilirsiniz.Blog yönetimine giriş yapın.Yerleşim Gadget ekleyi seçin.

Blogger Gadget Ekle
E-posta ile takip et tıklayın “E-posta ile takibi yapılandır” açılan kutuyu kaydedin.
Görülmesini istediğiniz yere sürükleyerek taşıyın. Blogunuzda Yaptığınız değişikliği kaydedin.

E-posta ile takip et

2 yorum

  1. merhaba Adnan bey.Kolay gelsin başarılarınızın devamını dilerim. çok emeğiniz var blog ile ilgilenenlere.emeğinize sağlık.. selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ibrahim akkaya Bey ; Çok teşekkür ederim.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Blogger ile blog yapmaya yeni başlayanlara yol göstermek hoşuma gidiyor.Onların birşeyler yapması mutlu olması, ben görmesemde beni mutlu ediyor.Blogger ile bloga ilk başladığımda bana yardım edecek birini bulamıyordum.
      Her halde bunun hırsı olsa gerek.Blog yazı yazmanın ötesinde bir dünya.Yazı yazmak için araştırma, geliştirme ve kendini web alanında çok güzel yetiştirme sanatını öğreniyor insan.O kadar değişik ve ilginç konularla karşılaşıyorsunuz ki.Bu insana farklı bir duygu veriyor.İşte bu duyguyu blog da paylaşma şansını yakalayabiliyorsunuz.Hani bir laf vardır. "Aç insana balık verme.Balık tutmasını öğret gereken aracı ver."Benim düşünce yapım da bu felsefede ilerliyor.
      Görüşmek üzere.
      Saygılar..

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.