Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

HTML bilginizi seveceğiniz testlerle geliştirin

W3schools.com sitesi ismindende anlaşıldığı gibi kod eğitimi ve sertifika veren bir platforum. Vermiş olduğu hizmetler ; (HTML ,CSS ,XM...

...
HTML Eğitimi
W3schools.com sitesi ismindende anlaşıldığı gibi kod eğitimi ve sertifika veren bir platforum. Vermiş olduğu hizmetler ; (HTML ,CSS ,XML ,JavaScript, HTML DOM , XML DOM ,DHTML , Ajax ,ASP ,ASP.NET, Razor, SVG) kullanım dilleri ile kullanışlı editöründe yapacağınız testlerle kendinizi deneyebilirsiniz. İlgi alanınızdaki kodlarla denemeler yaparak kendinizi geliştirerek sertifika dahi almanız mümkün.Eminim bunların ücretsiz olduğunu duymanız iştahınızı biraz daha kabartacaktır. Uzun zamandır kod konusunda benimde yararlandığım bir site. W3schools.com size bir web sitesi nasıl yapıldığını, site içi kullanılan kodlama ve Html dillerini anlatan alt yapısı ile karşınıza çıkıyor.
Örnek Resim 1 : Henüz yapılandırılmamış Html ile düzenlenmiş bir kod görünümü

Yapılandırılmamış Html kod örneği
Örnek Resim 2 : Sol tarafdaki Kodların içine yazı yazdığımızda sağ tarafda görülen yazımızın görüntüsü.
Yapılandırılmış kod örneği
Anlattığım konu binlerce örnek ve çalışmalardan sadece biri. Başlık resminde gördüğünüz gibi bir okul dersem yalan olmaz herhalde. Ben çok seviyorum. Uzun zamandır siteye gitmemiştim. Bu yazımla beraber hatırlayarak uğradım. Boş zamanlarımda burada denemeler yapmayı çok seviyorum. Sizde web dünyasında bir şeyleri anlamak, anlayarak sitenizde , blog'unuzda uygulamayı bilerek düzenlemenin zevkini yaşayın. Nasıl beğendinizmi ? Ben seviyorum sizinde seveceğinizi tahmin ediyorum.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.