Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Site kenar çubuğuna facebook butonu ekleme

Google Sites sitelerinde kenar çubuğuna sosyal paylaşım butonu eklentisi ekleme; Sayfamızın kenar çubuğuna sosyal paylaşım siterinin buton...

...
Google sites kenar çubuğu
Google Sites sitelerinde kenar çubuğuna sosyal paylaşım butonu eklentisi ekleme;
Sayfamızın kenar çubuğuna sosyal paylaşım siterinin butonunu almak için önce Addthis giriş yapıyoruz.Butonumuzu seçmeden önce sitemizin URL sini giriyoruz. Kodu alıyoruz.

Site anasayfada sağ üstte Diğer > Site Yönet giriş yaparak sol tarafda bulunan Sayfa Düzeni 'ne tıklayın.Kenar çubuğu > Yeni Sayfa öğesini içindeki >Metin ekle tıklayın.

Açılan editörde HTML genişletmek için tıklatın.Addthis den aldığınız kodu yapıştırın. Önizleme yaparak hata varmı kontrol edin.Çıkışta kaydet ve sayfanızı kontrol edin.Sonuç yukarıda gördüğünüz resimde gösterilmiştir.Aşağıdaki resimde Yeni Sayfa Öğesi ve Metin ekle kısmı görülmektedir.Not: Her siteniz için site URL nizi Addthis de ayrı ayrı yazmayı unutmayın.
Google sites  sayfa öğesi

2 yorum

  1. Merhaba
    yazılarınızı izleyerek bloğumu geliştiriyorum.
    Facebook sayfamı da eklemek istiyorum. Yazının başında dediklerinizi yaptım. Ama kodu aldıktan sonra "Site anasayda sağ üstte Diğer > Site Yönet giriş yaparak sol tarafda bulunan Sayfa Düzeni 'ne tıklayın." dediğiniz kısımda Diğer>Site yönet dediğiniz yeri bulamadım. Yeni olduğum için soru komik gelebilir ama bu kısmı nerede aramalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @keyifolsun
      Blogunuz hayırlı olsun.Öncelikle blog yapma işi hatta site yapma işi birçok konuyu öğrendikten sonra çok basitleşir.Yeni olmanız çok dah iyi bir oldu.Bu konu kimseye komik gelemez merak etmeyin.çok doğal bir soru sormussunuz.Anladığım kadarı ile blogunuza facebook uygulaması yapacaksınız.yukarıdaki yazı Google sites siteler içindir.İlerleyen zamanda bunuda denemenizi önerebilirim.Siz şu bağlantıyı takip edin lütfen.Her zaman değerli sorunuzu rahatlıkla sorun.Benim için çok değerli bir sorudur lütfen bunu unutmayın.
      http://guney59.blogspot.com/2013/01/facebook-sayfas-ac-sitene-kur.html
      İlk sayfa açma ve bloga uygulama ile ilgili bilgiler mevcuttur.Bağlantıları okumayı unutmayın.Görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.