Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail şablon temanızı değiştirin

Google gmail şablon temanızı zevkinize göre değiştirin. Google de yenilikler bitmiyor. Devamlı araştırma ve geliştirmelerle ilgili çalışm...

...
Google gmail şablon temanızı zevkinize göre değiştirin. Google de yenilikler bitmiyor. Devamlı araştırma ve geliştirmelerle ilgili çalışmalar yapılıyor. Kullanmış olduğunuz gmail görüntüsünden sıkılmış farklı bir görüntü ile gmail'inizi kullanmak isteyebilirsiniz. Gmail çok işlevsel bir posta servisidir.Ancak posta servisi demek biraz az gelir. Bana göre gmail'in siteden bir farkı yoktur. Nereye el atsanız birçok eklendi ve yenilik görebilirsiniz. Gmail şablonunuza birçok farklı gadgetler ekleyerek te kullanmanız mümkündür. Bu eklentilerden biri olan Tema eklentisi nerededir ve Gmail ana sayfamızda bu eklentiyi nasıl kullanacağız bunu kısaca inceleyelim. Aslında çok basit iki tıklama ile görünüm yani temanızı özelleştirebiliyorsunuz. 
Hemen yapmanız gereken işlemleri anlatalım. Google gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra,
Google gmail şablon

Sağ üstte çark (Seçenekler) tıklayın -> Labs -> Temalar tıklayın.

Karşınıza birçok görsel çıkacak.Bu görsellerden birinin üzerine tıklamanız yeterli olacaktır. Hemen tema görüntünüz değişecektir.Çok kullanışlı bir şeçenek tavsiye ederim.
Temalardan Örnekler

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.