Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Sites ile site nasıl yapılır

Google Sites Kurulumu AdnanGuney59 adında oluşturduğum site görüntüsü Bedava sitelerden biri olan google’dan site yapmak hepinizin hoşuna...

...
Google sites AdnanGuney59  ana sayfa görseli
Google Sites Kurulumu AdnanGuney59 adında oluşturduğum site görüntüsü
Bedava sitelerden biri olan google’dan site yapmak hepinizin hoşuna gidecektir . Bu kuşkusuz ve kesin. Kendi tasarınımızı yapabildiğiniz gibi hazır şablonlarıda kullanarak birçok tema seçmeniz mümkün.Kullanımı kolay ve kaliteli.Sanki word de bir dosya hazırlar gibi çalışabilirsiniz. Dil seçenekleri mevcut ve uygulama yapılan ülke dilinde görünümü var. Dikkat etmeniz gereken konu telif hakları ve gizlilik ilkeleri. Bunlarda her sitede ve ülkelerde mevcut olan normal konular.Şimdi adım adım Google Sites ile site nasıl yapılır konusunu çok kısa ve öz anlatmak istiyorum.
Google gmail kayıdınız varsa hemen giriş yapıyoruz. Yoksa hemen gmail hesabı almak için kayıt oluyoruz. Almış olduğumuz gmail'le Google Sites paneline giriş yapın.

Karşımıza Oluştur diye bir kısım çıkacak tıklıyoruz. Açılan sayfada site adını belirliyoruz, temamızı seçiyoruz. Hatta galeriden önizleme yaparak istediğiniz bir şablonuda kullanabildiğiniz gibi kendinizde şekillendirebilirsiniz.
Google sites şablon seçimi
Örnekte ben deneme amaçlı blog yazdım siz site adını kendiniz belirleyeceksiniz. Bundan sonraki aşamalar sayfa editör kısmına geçtiğinizde ve dil seçeneklerinden kendi dilinizi seçtiğinizde hayal gücünüzün arzuları ile baş başa kalıyorsunuz.
ÖRNEK SİTELER

Google sites anasayfa adnanguney59


2 yorum

  1. Yanıtlar
    1. Esma alımcı,Hanım merhaba.Yazının yazıldığı zaman diliminde google barda sites giriş iconu vardı. Yapılan değişikliklerden sonra şu nada yok.Google sites giriş için yzıyı güncelleiyorum.Uyarı için ayrıca teşekkür ederim.
      Lütfen alttaki linkten veya yazı içinden verdiğim bağlantıdan giriş yapın.
      https://sites.google.com/

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.