Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Bedava Blog Sahibi Olmanın Faydaları

Bedava blog (site ) sahibi olmanın faydaları nelerdir ? Bedava Blog sitesi sahibi olabilirsin. Günlük yazı, resim,video, ajandanı hazır...

...
Bedava blog (site ) sahibi olmanın faydaları nelerdir ? Bedava Blog sitesi sahibi olabilirsin. Günlük yazı, resim,video, ajandanı hazırlayabilir, doğum, yıl dönümü, kutlamalar, aile bütçesi, site sayfan için iletişim formu ve (Google +)'da, sayfa oluşturarak tüm dünya ile tanışabilirsin.Word, exel, fotograf, çizim, deneysel çalışma alanlarında çalışabilir yeni buluşlara imza atmak isteyebilirsin, hatta aklına gelemeyecek çizimleri de yapabilirsin. Bilgisayarındaki eksik proğramları kurmaktan, site yapımına kadar tüm bu işlemlere ücretsiz ulaşman için tek yapman gereken şey yazdığım yazılara yorum yazarak veya iletişim formunu kullanarak blogda yardım almandır.

Benim önerim; beğendiğin bir yazı hakkında yorum bırakarak işe başlaman olacaktır.Şöyle bir soru aklınıza gelebilir. Bu işten ne kazanıyor ki bu kadar öneriyor.

Evet haklısınız tek kazancım okuyucu kitlesi ve bu kitleden oluşacak arkadaşlık ve dosluklar. Bu benim için yeterli bir unsur. Öğrendiklerinizle kendi hayat çizginizi seçmeniz kadar güzel bir duygu yaşamak istemez misiniz ?

Hayatınızın yönünü kendiniz belirleyeceksiniz. Kendi sitenizin patronu ve yöneticisi olmanız bence çok önemli. Şimdiye kadar geç bile kalmışım diyeceğiniz bilgi ve araçları hemen tamamlayın. Özgün olmaya çalışın. Aynı yolu sizde izleyerek, insanlara yardımcı olun. İşleyeceğiniz konu ne olursa olsun bir okuyanı mutlaka vardır ve olacaktır.

Analattığım bu konu ile kendine olan güvenin ve geleceğe bakışın değişecektir. Buna inanmanız için denemeniz gerekli. Düşmeden acı hissedilemeyeceğine göre , konuyu uygulamadan mutluluğu anlamanız mümkün değildir. Yoksa yazdıklarımı okuyup geçeceğiniz alalade bir yazıdan hiçbir farkı kalmayacaktır. Yazılarınızda öncelikle hedeflerinizi belirleyin, kendinizi kazanmaya çalışın. Bu yazım ile burada, insanlara karınlarını doyurmaları için sofralarına balık sunmuyorum. Onlara gelecek hayatlarında, hergün sofralarında yemek yemeleri için gerekli araçlardan sadece bir olta takımı veriyorum. Olta takımı sözünü anlamayabilirsin. Çok doğaldır. O zaman yapılacak tek şey yazının başına dönerek nelerin verilebileceğine ne kazanabileceğinize tekrar bakmaktır. Tekrar okuduğunuzda anlayacaksınız.
Şunu unutmamamız çok önemlidir,lütfen okumaya devam edin. Yazdığınız yazı, resim veya bir video, yorum ve beğeni, "sosyal içerikli sitelerdeki sayfalardan bahsediyorum" ömrü en fazla 3 dakikadır.

Evet yanlış duymadınız 3 dakikadan sonra sayfada birşey göremezsiniz. Binlerce insan yazı , resim, video gönderiyor, bu yazılar bir alt sayfaya akacağından çok iyimser olarak 3 dakika dedim. Hayatımızın akışı bu kadar basit olmamalı diye düşünerek bu yazıyı yazmak istedim.

Sizde insanlarla birşeyler paylaşırken kalıcı paylaşımlar sağlamanız için geriye dönük uygulamalarınızı depolayabileceğiniz, koskoca bir siteniz ve dosyanız olsun. Yazı ve paylaşımlarınızdan zevk alın. Haydi durmayın , düşünün ve başlayın. Bence hemen ilk yazımızdan başlayabilirsiniz. ⇒ Bedava Blog Sitesi Nasıl Kurulur ?

6 yorum

  1. Kesinlikle çok faydalı bir yazı olmuş teşekkür ederim. Bloguma bir çeki düzen vermeye karar verdim. Özgün olmak konusundaki hatırlatmanız önemliydi. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkür ederim.Özgünlükten kopmamanızın faydasını görürüsünüz.Görüşmek üzere..

      Sil
  2. Bende acemi blogcu olarak beğendim yazdıklarınızı.Mükemmel söz ustası olsanız bile yazıya dökmek farklı bir deneyim.Emeğiniz için teşekkürler.
    arayici52blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Abdullah KARAMAN
      Bey, Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Herşeyin başı okumak, anlamak,test etmek ve uygulamaktan geçiyor.Görüşmek üzere.

      Sil
    2. merhaba Adan Bey,şahsım adına güzel ve bilgi verici paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
      size reklam gelirleriyle ilgili bir sorum olacak;
      diyelim ki bloğumuz iyi bir okur ve takipçi kitlesine sahip.google reklamlarından aylık ne kadar kazanabiliriz?
      ben bilgi paylaşırken bir miktarda kazanç elde etmek istiyorum bu reklamlardan...
      Bloğunuzdan iyi bir reklam geliriniz var mı?

      saygılarımla ,kolay gelsin....

      Sil
    3. @Saltuk
      Bey,Yorum için teşekkür ederim.Sorunuz çok özel.Öncelikle Network Marketing sisteminden gelen biriyim. Blog yazılarınızı incelediğimde sizinde Network üzerinden çalışma yaptığınızı görüyorum.Adsense para kazandıran bir servis.Ancak bu para dağıtıyor anlamına gelmiyor tabiy ki.Ne kadar iyi bir blog yada site olursanız olun, bu sorunuzun cevabı reklamlarınızı paylaşacak okuyucu kitlesine bağlayabilirsiniz.Çok iyi bir kitleye sahipseniz 100/500 dolar kazanabilirsiniz.bu rakamlar bir ekip işinin yakalayacağı rakamlardır.Bloglar ise özgün ve genel yazılar içerir.Kimse size şu kadar aylık kazanabilirsiniz diyemez.Bende şu anda bankaya gidiyordum.Adsense den 100 dolar reklam kazancını almaya.Tam gitme anında bu yazınızı okudum.Herhalde bazı konuları açıklamaya yeterli olabilir.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.