Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Notepad++ Yeni Metin editörü V669

Web sitenizde kullanacağınız kodların biçimleri bozulmadan üzerinde düzenleme yapabileceğiniz açık kaynaklı ücretsiz metin düzenleme yaz...

...
Notepad++ metin editörü indir
Web sitenizde kullanacağınız kodların biçimleri bozulmadan üzerinde düzenleme yapabileceğiniz açık kaynaklı ücretsiz metin düzenleme yazılımı. Notepad++ V6.6.9 proğramı her site yöneticisinin elinde olması gereken gelişmiş bir metin editörüdür. Notepad birçok proğramlama dillerini destekler ve ücretsizdir. 07.09.2014 tarihinde güncelenme yapılmıştır. Notepad++ V6.6.9 proğramının son versiyonunu kullanmak için yazı altındaki linki kullanabilirsiniz. Bağlantı linkini açtığınızda yayıncı sitesine ulaşarak reklamsız, istem dışı kurulumlardan arınmış temiz bir yükleme yapın.

Blogger şablon kodlarına ve HTML/JavaScript gadget’inize ekleyeceğiniz kodları, önce Notepad++ metin editöründe ilgili düzenlemelerinizi yaptıktan sonra blog şablonunuza düzgün bir şekilde eklemenize yarayan geşişmiş bir metin editörüdür. Bilgisayarınızda mevcut olan metin editörü dosyasına ekleyeceğiniz kodlar sağ tarafa doğru kayarak üzerinde çalışmalarınızı zorlaştırır.

Notepad++ metin editörüne eklediğiniz kodlar ise farklı olarak sol tarafa hizalanarak kod dizinin bozulmadan kullanılmasını sağlar. Bizlerde proğram yapmayacağımıza göre basit kullanımlar için ücretsiz bu editörden faydalanabiliriz. Notepad ++ ücretsiz, kaynak kod editörü Türkçe kullanabildiğiniz gibi birçok dil desteğide mevcuttur. MS Windows ortamında çalışan,GPL Lisans kullanımı ile yönetilmektedir.
Notepad++ metin editörünü indirmek için site giriş linki.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.