Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Notepad++ V6.6.7 Metin editörü İndir

Web sitenize ekleyeceğiniz kodların bozulmadan üzerinde çalışma yapmanıza yarayan açık kaynaklı ücretsiz metin düzenleme yazılımı. Notep...

...
Notepad++ V6.6.7 İndir
Web sitenize ekleyeceğiniz kodların bozulmadan üzerinde çalışma yapmanıza yarayan açık kaynaklı ücretsiz metin düzenleme yazılımı. Notepad++ V6.6.7 her site yazarının elinin altında olması gereken gelişmiş metin editörüdür. Notepad birçok proğramlama dillerini destekler ve ücretsizdir. 24.06.2014 tarihinde güncelenme yapılmış son versiyonu kullanmak için yazı altındaki linki kullanabilirsiniz. Bağlantı linkini açtığınızda yayıncı sitesine ulaşarak reklamsız, istem dışı kurulumlardan arınmış temiz bir yükleme yapabilirsiniz.


Guney59 Paylaşım blogunda hiçbir ticari amaç güdmeyen, bilgisayarınız için yararlı ve sizlerin gelişiminiz için önerilen proğramların olduğunu lütfen unutmayın.

Blogger şablon kodları ve HTML/JavaScript gadget’inize ekleyeceğiniz kodları, önce Notepad++ metin editörüne yapıştırın gerekli düzenlemeli yaptıktan sonra blog şablonunuza düzgün bir şekilde ekleyin.

Bilgisayarınızda bulunan metin dosyasına ekleyeceğiniz kodlar sağ tarafa doğru kayarak üzerinde çalışmalarınızı zorlaştırır. 

Notepad++ aslında bir proğramlama metin editörüdür. Eklediğiniz kodlar sol tarafa hizalanarak dizinin bozulmadan kullanılmasını sağlar. Bizlerde proğram yapmayacağımıza göre basit kullanımlar için ücretsiz bu editörden faydalanabiliriz. Notepad + + ücretsiz, kaynak kod editörü Türkçe kullanabildiğiniz gibi birçok dil desteğide mevcuttur. MS Windows ortamında çalışan,GPL Lisans kullanımı ile yönetilmektedir.

Notepad++ metin editörünü indirmek için site giriş linki.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.