Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Picasa 3.9

Google Picasa 3.9 Ücretsiz Resim Düzenleme Programı Picasa 3.9, doğrudan Google +'da paylaşım yapmanıza izin verir ve çok daha z...

...
Google Picasa
Google Picasa 3.9 Ücretsiz Resim Düzenleme Programı

Picasa 3.9, doğrudan Google+'da paylaşım yapmanıza izin verir ve çok daha zengin düzenleme araçlarına erişim olanağı sunar. Değişiklikler hakkında daha ayrıntılı bilgiler için Picasa 3.9 kılavuzuna göz atın.Google+ çevrelerinizde paylaşma, Google+'ya katıldıysanız, doğrudan Google+'da oluşturduğunuz çevrelerde paylaşmak için Picasa 3.9'u kullanabilirsiniz. Çevreleriniz, fotoğraf ve videolarınızı kendi Google+ akışlarında görür. Google+ kullanmayan kişiler de hariç
tutulmaz. Kendilerine Google+'daki albümünüzü görüntüleyebilmeleri için bir e-posta gönderilir ve bunu yapmak için Google+'ya katılmaları zorunlu değildir.
Google+'daki Picasa ad etiketleri Google+'ya katıldıysanız, ad etiketlerinin daha sosyal bir özellik kazandığını fark etmiş olabilirsiniz. Picasa 3.9 sürümüyle birlikte artık ad etiketlerinizi Google+'ya yükleyebilir ve orada paylaşabilirsiniz. Google+'ya katılmamayı seçerseniz, ad etiketlerinde hiçbir değişiklik olmayacağını unutmayın.
Yeni fotoğraf düzenleme efektleri, Vinyet, Çift Ton, Çerçeveler ve diğerleri gibi pek çok yeni düzenleme efektleri eklendi. Yukarıda yapılan anlatım Google Picasa formundan alınmış olup, sizlere bilgi amaçlı sunulmuştur.
Lisans: Ücretsiz
Dil Desteği: İngilizce -Türkçe
İşletim Sistemi: Win7/Vista/WinXP
Picasa İndir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.