Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

G+ 1 Paylaşım Hatası ve Çözümü

Google Plus G+1, Blogger , Blog’larınızda yazı linkiniz altında yazı açıklamaları görülmüyor, sizde bundan rahatsız oluyorsanız yazımızı...

...
Google Plus G+1, Blogger, Blog’larınızda yazı linkiniz altında yazı açıklamaları görülmüyor, sizde bundan rahatsız oluyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.
Yaklaşık iki hafdadır Blogger üzerinde bazı çalışmalar yapılmakta ve çalışmalar da bizlere duyurulmakta.Çalışmalarda ilk Wikipedia Gadget eklentisi eklendi, hemen akabinde, blog HTML şablon editörü (söz dizimi) düzenlemeleri yapıldı. Bazı küçük hataların olması da çok doğal.
Google Plus G+1 paylaşım iconu bazı bloglarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor. Peki paylaşımlarımızı yapamayacakmıyız ? Yapacağız tabiy ki ! Ama farklı bir şekilde.
Google Plus  G+1 paylaşım iconunu tıklamadan önce yapacaklarımız ;
1. Öncelikle yazımızı anlatın metini seçiyoruz ve kopyalıyoruz.
2. Google Plus  G+1 paylaşım iconunu tıklıyoruz veya üzerine geliyoruz ve açılıyor.
3. Kopyaladığımız metni “ Yorum ekle “ yazısının olduğu yere yapıştırıyoruz.
4. Paylaş İcon’una tıklıyoruz.
5. Yukarıda anlatılanların yapılmadan önceki ham resmini görüyorsunuz.
6. Anlatılanları yaptıktan sonraki görünüm resmi aşağıdaki gibi olacaktır.
Google plus G+1 paylaşım hata ve çözümü
7. Tüm işlemlerden sonra Google Plus paylaşımınızın görünümü aşağıdaki resim gibi olacaktır.Google Plus da paylaşım yapılan yazımızın görseli
Plus G+1 Çalışmıyormu çözümü
Umarım ! Sık sık bu aralar rasladığımız bu hatalar biran önce düzelir.

6 yorum

  1. Hocam çalışmalar tamamlandı sanırım blogspot hızlı ve oturmuş durum da. Flipcard seçeniği de çalışmıyordu. Yani yavaştı ve bütün seçenekler hızlı ve akıcı gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sami eski
      Bey zaman zaman bu hataları alacağız.Birçok yenilikler yapacakları belli.Bu nedenle paylaşımları farklı seçeneklerde de yapmak da fayda var.Şu anda farklı paylaşım konusunda yazı yazıyorum.Paylaşım hataları facebook sitesinde de var.Bu nedenle değişken bloglar kullanıyorum.

      Sil
    2. Hocam en iyisi blogspot gibi duruyor tek bir yerden yazmak bana göre biraz daha cazip ama diğer blog çeşitleri de iyi olabilir.

      Sil
    3. @sami eski
      Bey, tabi Blogger ile paylaşmak birinci tercihimiz.Ancak hata anında yazılarımızı çapraz olarakta paylaşabiliriz.En azından hata giderilene kadar.Örnek; Blogger da hata olduğunda, Tumblr veya Wordpress blog'undan G+1 sekmesini kullanarak paylaşıyorum.Sizde buna benzer bir uygulama yapabilirsiniz.Yapmanızı da öneririm.Arama motorları çok yönlü linkler üzerinden çapraz çalışırlar.

      Sil
    4. Hocam haklısınız kullanmak gerek ve son yazınızla ilgili sorumu yarına bırakıyorum çok net inceleyemedim gündüz net bir şekil de incelediğim de sorumu net olarak sormak isitiyorum görüşmek üzere.

      Sil
    5. @sami eski
      Bey mutlaka eş blog kullanın.Yeni yazımla ilgili görüşürüz.Yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.