Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Kumanda Panel Eklentileri Görülmüyor

Blogger , Blog kontrol panelimizde , (Dashboard) birçok nedenden dolayı kullanım sekmelerini göremiyorsanız yapılacak küçük bir işlemle bl...

...
Blogger Panel Eklentileri Çözümü
Blogger, Blog kontrol panelimizde, (Dashboard) birçok nedenden dolayı kullanım sekmelerini göremiyorsanız yapılacak küçük bir işlemle blogunuzda görülmeyen sekmeleri geri getirebilirsiniz.Blog Kumanda panelinde görülmeyen eklentileri geri getirmek için yapılacak işlemleri aşağıda resimli olarak inceleyelim.1. Kumanda paneline giriş yapın
2. Sağ üst kısım da bulunan dişli sekmesini açın
3. Blogger profiline döndür sekmesine tıklayın.
Kullanmakta olduğunuz Blogger, Google Profilinizle ilişkilidir.Blogger profilinize döndürdüğünüzde, Blogger eski tasarım ayarlarına dönersiniz. Eski tasarım ayarlarından eksiklikleri düzenleyerek tekrar Google Profilinize dönebilirsiniz.
Blogger profiline döndür

Blogger profiline döndür
Blogger, Kontrol Panelinizde bazı eklentileri (Gadgetler vs. gibi) göremiyor, İnternette bazı problemleri yaşıyorsanız yazımızın diğer açıklamalarını buradan inceleyebilirsiniz. 
Google, Chrome Tarayıcı kaldırma ve tekrar yükleme sırasında hata yapmamak için yazımızı inceleyiniz.Guney59 Paylaşım, İnternette Maxmimum Hız ve Sade Tasarım için Google Chrome kullanmanızı önerir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.