Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail Ürün Yenilikleri

Google Gmail , yeniliklere doymuyor.Devamlı yeni araştırma geliştirmelerle bu defada karşımıza “Yeni ileti oluşturma deneyimini deneyin”...

...
Google Gmail Yenilikleri

Google Gmail, yeniliklere doymuyor.Devamlı yeni araştırma geliştirmelerle bu defada karşımıza “Yeni ileti oluşturma deneyimini deneyin” yeni başlık ve uyarısı ile geliyor.
13.11.2012 tarihinde göremediğim bu iletiyi şu anda 14.11.2012 tarih ve 21,00 sularında karşılaştım.Herzaman olduğu gibi blog adıma yanaşır bir şekilde sizlerle paylaşmak istedim.


İletinin özellikleri kısaca herzamanki gibi gönder butonuna tıkladığınızda açılan ileti penceresinin farklı bir versiyonu.Bence güzel olmuş.Sizin de beğeneceğinize eminim. Beğenilerinizi yorum kısmında belirtebilirsiniz. Hemen Gmail bilgilerinize giriş yaparak merakınızı giderebilir, yazının kaynak linki ile bilgi alabilirsiniz.



Gmail Yeni İleti oluşturma deneyimini deneyin

Gmail'in yeni oluşturma ve yanıtlama deneyimi
Artık iletilerinizi, yazdığınız iletinin etrafındaki özelliklere değil iletinin kendisine odaklanmayı sağlayan, daha sade ve daha basit bir görünümde yazabilirsiniz. Bazı önemli noktalar aşağıda yer almaktadır:

  • Hızlı: Doğrudan gelen kutunuzdan ileti oluşturun.
  • Basit: Sade, uyumlu bir görünüme sahip olacak şekilde yeniden tasarlandı.
  • Güçlü: Yazarken e-postalarınızı denetleyin, taslakları daha sonra kullanmak üzere küçültün ve hatta tek seferde iki ileti birden oluşturun.

Deneyin!

E-posta Yaz düğmesini tıkladıktan sonra, iletinin üst tarafında yer alan Etiketler düğmesinin hemen yanındaki "yeni oluşturma deneyimi" bağlantısını tıklayın. Bu değişiklik tam olarak kullanıma sunulana kadar, yeni deneyim ile mevcut deneyim arasında tercih yapabilirsiniz.
Fikrinizi değiştirirseniz ya da henüz kullanılamayan bir özelliği kullanmanız gerekirse eski deneyime istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:

  1. E-posta Yaz'ı tıklayın
  2. İleti penceresinin alt köşesinde, Sil düğmesinin yanında yer alan Diğer menü simgesini  tıklayın.
  3. "Eski oluşturma deneyimine dön" seçeneğini belirleyin.

Oluşturma penceresine ilişkin ayrıntılar. 


Yazının devamını Google Gmail posta oluşturma kısmından inceleyebilirsiniz.


Bağlantı Kaynak linki : http://goo.gl/UeGIH

Google Gmail yenilikleri ile ilgili düşünceleriniz nedir ?

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.