Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome'u güncelleme

Google Chrome'u güncelleme Google Chrome minimal tasarımıyla son derece pratik bir alternatif web tarayıcısıdır. İnternet kulla...

...
Google Chrome


Google Chrome'u güncelleme

Google Chrome minimal tasarımıyla son derece pratik bir alternatif web tarayıcısıdır. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve gelişmesiyle birlikte bu alanda en önemli yapılardan olan web tarayıcılarının rekabetine bir yenisini ekleyen internet devi Google programın hızlı, basit ve güvenli yapısını ön plana çıkartıyor.
En son güvenlik güncellemeleriyle korunduğunuzdan emin olmak için, Google Chrome, yeni bir tarayıcı sürümünün olduğunu belirlediğinde güncellemeyi otomatik olarak uygular. Güncelleme işlemi arka planda gerçekleştirilir ve sizin bir şey yapmanızı gerektirmez.

Güncellemeleleri kontrol etme

Tarayıcı araç çubuğundaki Chrome menüsünde küçük bir ok simgesi Chrome Güncelleme Ok Simgesi  görünüyorsa mevcut güncellemeler vardır. Güncellemeyi uygulamak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

  1. Tarayıcı araç çubuğundaki Chrome menüsünü tıklayın.
  2. Google Chrome'u Güncelle'yi seçin.
  3. Görüntülenen onay iletişim kutusunda Yeniden başlatı'ı tıklayın. Tarayıcı açık sekmeleri ve pencereleri kaydeder ve yeniden başladığında bunları otomatik olarak yeniden açar. Hemen yeniden başlatmak istemiyorsanız, Şimdi değil'i tıklayın. Tarayıcınızı bir sonraki başlatışınızda, güncelleme otomatik olarak uygulanacaktır.

Detaylı bilgi almak için Chrome sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Halen Chrome kullanmıyorsanız Chrome’ın en son sürümünü kendi sitesinden indirebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.