Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogunuza Diğer Sitenizi Gömün

Klasik Blog menü çubuğuna yeni bir statik sayfa açarak iframe kod yardımı ile diğer blog’unuzu gömerek göstermeniz mümkün. Küçük bir ifr...

...
Blog Adnan
Klasik Blog menü çubuğuna yeni bir statik sayfa açarak iframe kod yardımı ile diğer blog’unuzu gömerek göstermeniz mümkün. Küçük bir iframe kodu ile oluşturacağınız bir sayfa ile diğer blogunuzu/sitenizi ekleyebilirsiniz. İzleyicileriniz blog’unuzdan çıkmadan aynı anda her iki blog’unuzu da takip edebilir. Diğer blog’unuzu mevcut blog’unuza gömme işlemi için anlatılanları adım adım takip ederek uygulamayı yapmaya başlayalım. DEMO
Blog gömme uygulamaları :
Kumanda Paneli ⇒ Sayfalar ⇒ Yeni Sayfa ⇒ Boş Sayfa açın
Blog Adınızı Başlığa Girin ⇒ Blog ismi veya farklı bir isim girebilirsiniz.
Yazı editöründe iken Html moduna geçin ve aşağıda verilen kırmızı ile işaretli link kısmına kendi blog Url’nizi yazın. Oluştura tıklayın.

Editörün sağ tarafında bulunan Seçenekleri açın ve, “Yazılan HTML’yi Yorumla” kısmını işaretleyin. İşaretlenecek seçeneği aşağıdaki resimden inceleyin.

Seçenekler Yazılan HTML'yi Yorumla
Aşağıda verilen kod içindeki kırmızı ile belirtilen linki değiştirin ve yukarıda anlatıldığı gibi kodları Html kısmına ekleyin. Tırnaklara dikkat edin ayrık olmasın. Genişlik ve Yükseklik ayarlarını temanızın ölçülerine göre tanzim edin.
<iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="1100" src="http://sablonlab.blogspot.com" width="600"></iframe>
Örnek ölçüler : Yükseklik (height="1100" )
Genişlik (width="600") Siz değiştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.