Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Chrome Tarayıcınıza Site İconları Nasıl Eklenir

NOT : Sayfada hata olduğundan farklı bir başlığa taşınmıştır. Buradan ulaşabilirsiniz.Chrome tarayıcınıza site iconlarını ekleyerek site...

...
 chrome sayfa içerikleri
NOT : Sayfada hata olduğundan farklı bir başlığa taşınmıştır.
Buradan ulaşabilirsiniz.Chrome tarayıcınıza site iconlarını ekleyerek sitelere bu kısa yollarla ulaşabilirsinizGoogle'un Chrome tarayıcılarında sayfa içeriklerine ekleyeceğiniz iconlarla, sitelere kolayca ulaşabileceğinizi biliyormusunuz? Bu işlem aynı yer imlerinden tıklayarak sitelere giriş yapmaya yarayan işlemin farklı bir kullanımı.

Örneğin : Facebook, Chrome web Store, Wordpres.com, Picasa, Google Reader, Fizy,You Tube, Google Dökümanlar, Google Sites ve mağazada istediğiniz bir uygulamayı tarayıcınıza ekleyerek yada sayfaya ekleyerek sayfa aralarında tek tıkla gezerek siteye ulaşma işlemini basitleştirebilirsiniz.
Bir diğer özelliği ise istediğiniz sıraya tutup, taşı mantığı ile sıralama yapmanız mümkün.Tüm bu işlemleri yapabilmeniz için Google hesabınızın olması gerekmekte olduğunu unutmayın.Google Chrome en etkin kullanmak için google hesabınızla giriş yaptığınızda yukarıda anlattığım uygulamalara kolayca ulaşabiliyorsunuz.Diğer tarayıcılarınızdaki yer imlerini ayarlar kısmındaki kişisel öğeler kısmından senkronize edebiliyor, tarayıcınızı sildiğinizde yada yeniden kurduğunuzda google hesaplarınızla giriş yaptığınızda senkronize et kısmına tıklamanız yeterli.Tüm yer imleriniz aktarılmaya başlayarak karşınıza yaptığınız ayarlarla gelmiş oluyor.Tüm işlemler 10 sn bile sürmüyor.Bu kadar kolay,sade,hızlı ve güçlü bir tarayıcı kullanmayı kim istemez ki ?
Gelelim sayfamıza site iconlarını adapte etmeye; Aşağıda sıraladığım başlıklara tıkladığınızda Google Web Store ulaşarak eklentileri yükle'ye tıklamanız yeterli.
Aşağıda yazdığım link başlıklarına tıklayarak sırası ile yükleyebilirsiniz.
Facebook, Wordpres.com, Picasa, Google Reader, Fizy,You Tube, Google Dökümanlar, Google Sites ,Alexa

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.