Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Attribution Atfı Aktifleştirme

Blogger gadgetleriniz arasında bulunan, Attribution diğer adı ile Telif hakkı gadget eklentisi zaman zaman kilitli konuma geçerek  kaldır...

...
Telif hakkı açıklamaları
Blogger gadgetleriniz arasında bulunan, Attribution diğer adı ile Telif hakkı gadget eklentisi zaman zaman kilitli konuma geçerek kaldırılmıyor veya diğer Gadget'lar gibi başka bir yere sürükleyip bırakılamıyordu. Blog'unuz da sizde böyle bir sorun yaşayarak çözüm yolu aradığınızda aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz. 
Sırasıyla, Yerleşim⇒ Şablon HTML'yi Düzenle, yolunu izleyerek Klavyeden Ctrl+F tuşları ile arama kutusuna Attribution yazıp aratıyoruz.
attribution
Not: Bazen Attribution kelimesi kopyala yapıştır olarak aratıldığında bulunamayabilir. Yazının üzerinde değişiklik yapmanız gerekebilir. Yazıyı yapıştırdıktan sonra aradaki boşlukların giderilmesi için ileri geri kelimeyi hareket ettirin. Attribution yazısını bulduğunuzda karşınıza şu şekilde bir görüntü gelecektir.
Attribution
Resimde belirtilen true yazan bölümü silin yerine alttaki örnekteki gibi false yazın.
false
Eski temalarda mevcut olan ancak yeni temalarda bulunmayan şu yazıyı görürseniz "outside of the include in order to lock Attribution widget" yazısını silin. Sildikten sonra Şablonu kaydedin. Kaydedildikten sonra Sayfa Öğeleri bölümüne dönün. Dikkat ederseniz Attribution alttaki örnekteki gibi bir görüntüye dönüşüyor yani sürükleyip başka bir yere bırakabilirsiniz. Önceki ve sonraki resmi inceleyin.
Düzenleye tıklayarak açılan sayfadan Kaldır'a tıklayarak Attribution gadget'ini artık ister kaldırın isterseniz kullanın karar size aittir. 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.