Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Joker 2 son zamanların en kötü süper kahraman filmi mi?

  Joker: Folie a Deux filmi beklentileri karşılamayacak mı? İlk filmin ardından tartışmalı eleştiriler alan film beğenilmiyor.   Todd Phill...

...

 


Joker: Folie a Deux filmi beklentileri karşılamayacak mı? İlk filmin ardından tartışmalı eleştiriler alan film beğenilmiyor.

 

Todd Phillips’in yönettiği Joker devam filmi Folie a Deux, ilk eleştirilere göre ilk filmin başarısını yakalayamayabilir. Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden gelen ilk tepkilerle Rotten Tomatoes’da yüzde 33 gibi düşük bir puan aldı. Folie a Deux bu kapsamda izleyicileri ve eleştirmenleri ikiye böldü.

Rotten Tomatoes’da aldığı düşük puan, filmi hem eleştirel beğeni hem de kullanıcı puanları açısından Black Adam ve Shazam! Fury of the Gods gibi diğer DC filmlerinin altına yerleştiriyor. Bu durum, 2019 yılında çıkış yapan Joker’in aldığı pozitif yorumlar göz önüne alındığında şaşırtıcı. 


 Hatırlamayanlar için ilk film, Rotten Tomatoes’da eleştirmenlerden yüzde 68, izleyicilerden ise yüzde 89 gibi yüksek puanlar almıştı. Dünya çapında ise 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmişti. Folie a Deux’ye gelen tepkiler ise yönetmen Todd Phillips’in başarısını sorguluyor.

İkinci film, Lady Gaga’nın canlandırdığı Harley Quinn rolüyle eleştiriliyor. Filme müzikal unsurlar getiren oyuncu, bu yaratıcı tercihi başarılı şekilde kullanamamış olabilir. İlk filmin karanlık tonunu seven izleyiciler için tartışma yarattığı söyleniyor.

Hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden gelen bu düşük puanlarla Folie a Deux, ilk filmin finansal başarısını yakalamakta zorlanabilir. Filmin 4 Ekim tarihinde gösterime girdiğini ve Lady Gaga ile Joaquin Phoenix’in başrolde olduğunu hatırlatalım.

 

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.