Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Alan Wake 2, PS5 Pro’da olağanüstü grafikler sunacak

  Remedy Entertainment, popüler oyunu Alan Wake 2 için PlayStation 5 Pro'da sunulacak iyileştirmeleri açıkladı. PlayStation 5 Pro’nun ...

...

 


Remedy Entertainment, popüler oyunu Alan Wake 2 için PlayStation 5 Pro'da sunulacak iyileştirmeleri açıkladı.

PlayStation 5 Pro’nun resmi olarak satışa çıkmasına oldukça az bir süre kaldı. Sony’nin merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu, oyunseverler için olağanüstü bir performans sunmaya odaklanıyor. Daha fazla oyunun yeni donanımın yardımıyla çeşitli iyileştirmeler alacağı söylenirken, Alan Wake 2’nin de bu noktada geride kalmayacağı, PS5 Pro’da olağanüstü bir grafik deneyimi sunacağı belirtiliyor.

Yapılan yeni testlere göre Remedy’nin popüler oyunu Alan Wake 2, konsolları Ray Tracing seçeneğiyle tanıştıracak. Ayrıca “Kalite” ve “Performans” gibi oyun modları da oyuncu deneyimini geliştirmek için önemli iyileştirmeler alacak. İşte detaylar…

Alan Wake 2’den PS5 Pro için olağanüstü iyileştirmeler!

Alan Wake 2, “Kalite” moduna girmek için PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR), 30 FPS ile oynanış, Ray Tracing teknolojisi ve yükseltme yardımıyla 4K’ya kadar çıkan 2176×1224 dahili çözünürlüğü kullanacak. Remedy, oyunun temel PS5 sürümüyle karşılaştırmasını içeren bir videosunu da yayınladı:


 

 Oyunun grafik tarafında FPS ve daha fazlasını ön planda tutan “Performans” modunda ise PS5 üzerinde çalışan oyuna kıyasla daha yüksek çıkış çözünürlüğünün yanı sıra görsel detaylar da daha fazla olacak. Modda daha stabil görüntü, sis, hacimsel aydınlatma ve gölge doğruluğu özellikleri bulunacak.

Alan Wake 2’nin şu anda PC, Xbox Series S/X ve PlayStation 5 için mevcut olduğunu belirtmekte fayda var. Fakat oyun, PlayStation 5 Pro sürümü ile birlikte oyunseverlere çok daha gelişmiş ve yüksek performanslı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Peki siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.