Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Konami’ye ters köşe: Fan yapımı Silent Hill 2 remake çıktı!

  Oyuncular tarafından yedi yılı aşkın süredir geliştirilen Silent Hill 2 Enhanced Edition çıkış yaptı. İşte detaylar. Konami uzun bir süre...

...

 


Oyuncular tarafından yedi yılı aşkın süredir geliştirilen Silent Hill 2 Enhanced Edition çıkış yaptı. İşte detaylar.

Konami uzun bir süredir Silent Hill 2 Remake projesi üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki aylarda çıkış yapması beklenen korku oyunu, sürpriz bir şekilde geri döndü. Bir oyuncu, yaklaşık yedi yıldır devam ettirdiği Silent Hill 2 Enhanced Edition 1.0 sürümünü yayınladı

Silent Hill 2 Enhanced Edition 1.0 sürümü, 2001’de yayınlanan oyunun birçok sorununu ele alıyor. Enhanced Edition’daki önemli geliştirmeler arasında yüksek çözünürlüklü grafikler, geniş ekran desteği, saniyede 60 FPS oynama, fare ve kontrol cihazı uyumluluğu düzeltmeleri bulunuyor. 


 Oyuncu ayrıca erişilebilirlik konusunda da bazı iyileştirmeler yaparak okunabilirlik için büyütülmüş yazı tipi desteği sunuyor. Yenilenmiş el feneri ve su yansımalarının yanı sıra, doku ve kaplama iyileştirmelerinin uygulandığını da belirtelim. 

Son güncelleme paketi, oyundaki çevresel boşlukları dolduruyor ve kalan 3D hataları gideriyor. Özellikle hareketli ara sahneleri için 60 FPS oynatma özelliği getiriyor. Tamamen gönüllü şekilde yürütülen projenin ücretsiz erişime açıldığını da belirtelim.

Tabii Konami’nin gerçek bir remake deneyimi hazırladığını unutmamak lazım. Bloober Team tarafından geliştirilen remake, sadece grafiklerde değil, aynı zamanda oyun mekaniklerinde de çok konuşulacak. Orijinal oyunun ruhunu koruyarak, günümüz teknolojisinin sunduğu tüm imkanları kullanacak.

ücretsiz silent hill oyunu

Üstelik oyun için tamamen yeniden düzenlenmiş müzikler de sunulacak. Besteci Akira Yamaoka, remake için müzikleri baştan oluşturdu. Toplamda 9 saat sürecek yeni müzikler, oyunun her anında tüylerinizi diken diken edecek.


 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.