Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger'ın FollowByEmail Gadget'ını değiştirmek için-ücretsiz Feedburner alternatifi follow.it Nasıl Kullanılır?

Feedburner için ücretsiz bir alternatif mi arıyorsunuz?  Deneyin follow.it e-posta abonelik hizmeti! Sadık okuyucularınızla bağlantıda kalı...

...

Feedburner için ücretsiz bir alternatif mi arıyorsunuz? Deneyin follow.it e-posta abonelik hizmeti! Sadık okuyucularınızla bağlantıda kalın.


Blogger, FollowByEmail gadget'ına veda ediyor. Bu karar, Feedburner'ın e-posta abonelik hizmetini kapatmaya karar vermesinden sonra geldi.

Bu, yeni makaleler yayınladığımızda abonelerimize otomatik e-posta bildirimi göndermek için artık Blogger'a güvenemeyeceğimiz anlamına geliyor. Temmuz 2021 itibariyle, Feedburner hizmeti askıya alacaktır.

Bu nedenle, Blogger Abonelik hizmetini"Feedburner'i hemen değiştirmeniz gerekiyor. Neyse ki, Feedburner için uyumlu ve ücretsiz bir alternatif  "follow.it"
 mevcut.

Feed'imin nasıl göründüğünü kontrol edebilirsiniz https://follow.it/guney59


follow.it Hakkında

Okuyucular yeni içerik ister , ilginç içerikler. Yayıncılar da okuyucu ister. Ne yazık ki bugünlerde, ilgi çekici içerik yayınlandığında okuyucular herhangi bir bildirim almadıkları için sık sık kaçırıyorlar ve yayıncılar da daha az okuyucuya hitap ediyor.

Bülten, sosyal medya, RSS gibi genel bildirim araçlarının hepsinin büyük dezavantajları var. Bunlar ziyaretçilerinizin abone olmak istememesi (gereksiz e-posta korkusu nedeniyle) veya abone olsalar bile güncellemelerinizi görme şansının düşük olması gibi çok çeşitlidir.

Mükemmel bir araç düşünün internet sitelerini hızlı ve spam korkusu olmadan kolayca takip edebilecek & istediğiniz an takibi bırakabileceksiniz, çok sayıda dağıtım kanalıyla yayınları okuyucunun ihtiyaçlarına göre düzenleyebileceksiniz. Kısacası: bilgi bombardımanı olmadan, önemli bilgileri kaçırma riskini ortadan kaldırın.

İşte follow.it sadece bu konuya eğilip Okuyucular için iyi olan yayıncılar için de iyidir mantığı ile daha fazla takipçi ve yinelenen okuyucu kitlesinin artmasını sağlamaya çalışmaktadır.

Follow.it'i Kullanım izlenimim



Şirket yetkilileri bana doğrudan e-posta ile ulaştıklarında ve hizmetlerini denememi istediğinde. İlk izlenimime dayanarak, follow.it kullanımı oldukça basittir. Blogger ile uyumlu ve hızlı bir şekilde kurulabileceğini farkettim. E-posta ile soru sorulduğunda hiç bekletmeden tüm yetkililer yardımcı oluyor."Ayrıca her birine çok teşekkür ederim."


E-posta aboneliği, sürdürülebilir olduğu için mükemmel bir trafik kaynağıdır. Sadık okuyucular, Google'ın sıralamasından bağımsız olarak bloglarımızı ziyaret etmeye devam edecektir. Bu nedenle, FollowByEmail gadget'ını değiştirmek büyük bir önceliktir. follow.it ile ayrıca, yeni bir gönderi yayınladığımızda abonelerimizin bilgilendirilmesine yardımcı olabiliriz, böylece web sitelerimize geri dönebilirler.


Ücretsiz bir hizmet için, follow.it blog sahiplerinin (yayıncıların) makalelerimizi etkili bir şekilde sunmalarına yardımcı olacak çeşitli özelliklere sahip görünüyor.

FollowByEmail gadget'ını değiştirmek için otomatik bir e-posta servisine ihtiyacınız varsa, follow.it ücretsiz sürümü zaten yeterince iyi. Kaç takipçiniz olursa olsun, abonelerinize e-posta bildirimi sağlamak size 0 $ ' a mal olacak.

Daha fazla özellik almak istiyorsanız, yükseltebilirsiniz follow.it'in ücretli sürümü.  Dizinlerinde listelenerek feed'iniz için daha yüksek görünürlük ve daha fazla takipçi sağlar.

Follow.it'i Blogger Bloglarınıza Nasıl Yükleyebilirsiniz.

Kullanımı çok kolay follow.it e-posta abonelik hizmeti. Yükleme işlemi çok karmaşık değildir ve çok uzun sürmez. follow.it'i Blogger web sitenize Yüklemek için aşağıdaki adımları dikkatlice izleyin

Not: Özellikle emin olmak için 6 numaralı adıma dikkat edin follow.it hesap blogunuzla düzgün bir şekilde bağlantılıdır.

1. Follow.it hesabına giriş yapmak için;

Gidin follow.it web sitesi ve gmail hesabınızı kullanarak kaydolun.


2. Blogger feed'i ekleme follow.it


Kaydolduktan sonra, anında f
ollow.it gösterge paneli hesabınıza yönlendirileceksiniz. 

Sol kenar çubuğunda Yayımla'yı tıklatın ve Yayın Ekle (Akış ekle)'yi seçin.

Daha sonra, sadece web sitesi url girin ve İleri ' yi tıklatın.
 


Web sitenizin yayınlarını gösteren bir açılır pencere görünecektir, sadece devam Et'i tıklayın.



3. Özelleştirilebilir e-posta takip formu tasarlama

Çevrimiçi form, ziyaretçinizin e-postalarını girmesine ve bloglarınıza abone olmasına izin verecektir. Tarafından sağlanan formu özelleştirebilirsiniz follow.it.ayrıca kendi kodunuzu kullanarak kendi formunuzu da tasarlayabilirsiniz. Görünümden memnun kaldıktan sonra Devam'ı tıklatın. Formu daha sonra istediğiniz zaman değiştirebileceğinizi lütfen unutmayın.

Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi bir görüntü elde edeceksiniz.

4. Abonelik formunu blogunuza yerleştirme

Formunuzu tasarlamayı bitirdikten sonra, follow.it size kodu sağlayacaktır. Bu kodu kopyalayıp Web sitenize yapıştırabilirsiniz. Blogger Kontrol Panelinize gidin, ardından Düzen'i seçin. Kenar Çubuğu kısmında, Gadget Ekle'yi tıklayın. HTML/JavaScript'i seçin ve kodu yapıştırın. Başlığı boş bırakabilir veya istediğiniz gibi adlandırabilirsiniz. Ardından Kaydet seçeneğini seçin. Gadget yerleşimini Blogger düzeninden ayarlayabilirsiniz.




Ekle follow.it Blogger HTML/Javascript gadget'ına kod

5. Takip simgesini ve bağlantıyı yerleştirme

E-posta abonelik formuna ek olarak, follow.it ayrıca, makalelerinizin herhangi bir yerine yerleştirilebilecek takip simgeleri de bağlantılar sağlar. Takipçilerinize bir simgeye veya bağlantıya tıkladıklarında da bir bildirim verilecektir. Sonra, follow.it ayrıca size bir pop-up bildirimi sağlayacaktır, ancak bunu görmezden gelebilirsiniz.

Takip etmek için simgeleri kullanın

Takip formuna ek olarak, takip ikonlarını stratejik poziyonlara (örn. yazınızın en sonuna) ekleyin ki ziyaretçileriniz içeriğinizden faydalandıktan sonra takip edebilsin.

Takip etmek için simgeleri kullanın
Makalelerinize eklenebilecek simgeleri ve bağlantıları takip edin.

Bağlantınızı yazılarınızda kullanarak ilişkilendirebilirsiniz, örneğin blog yazılarınızın sonuna «Bu yazıyı faydalı buldunuz mu? Hiç bir içeriği kaçırmayın bizi takip edin» «takip edin» kısmını şuraya yönlendirin https://follow.it/guney59?action=followPub.

Böylece doğal ve pürüzsüzce bağlantınızı ilişkilendirirsiniz ve bu yaklaşım sayesinde yüksek dönüşüm oranı görebilirsiniz.
Bu alandaki yapılanlara "Bitti" yeşil renkli butona tıklayarak anlatımımıza devam edelim. Pop-up gösterim ve uyguma ücretli bölümde olduğu için bunu geçiyoruz. 

6. Blogunuzu şu adrese bağlayın follow.it hesap

Bu adım, abonelik formunuzun ve takip simgelerinizin düzgün çalıştığından emin olmak için çok önemlidir. Bu aslında talep ve etkinleştirmek için bir yöntemdir follow.it hesap tam işlevsellik. 
  • Devam butonuna tıklayın.

  • Aktivasyon kodunu almak için e-posta adresinizi girmeniz ve ardından Başla'ı seçmeniz gerekecektir. 
  • Robot olmadığınızı ispatlayın, kutuyu işaretleyin.
  • Onay sonrası, Edinme-surecini baslatın.




Ardından, Blogger Kontrol Panelinize gidin, temayı seçin ve HTML'yi düzenleyin.  



e-postanızdan,

e-postanızdan,


 Aldığınız kodu <head> etiketinin altına koyun. Sonra Kaydedin.



Bundan sonra, kodun bulunduğu e-postaya geri dönün ve etkinleştirme bağlantısını tıklayın.

7. follow.it'i Başarılı bir şekilde blogger'a uygulama!


Kullanım ayarlar, sonuçları görebileceğiniz bölüm. Buradaki akış ekle satırı blog, web site url veyaRSS url'si ekleyeceğiniz satırdır.Aşağıdaki gibi bir görüntü göreceksiniz. Hemen altında kafanızı kurcalayan yardım sorucukları size yardımcı olacaktır.


Mevcut uygulama adımlarını takip ettiyseniz, Takipçileriniz follow.it uygulamasından yeni makale yayınladığınızda bildirim almaya başlayacaktır.

Tüm adımları tamamladıktan sonra, feed'inizi başarıyla talep edebilmelisiniz. Artık web siteniz web sitenizde listelenecektir. follow.it gösterge paneli. Abonelerinizi yönetmeye başlayabilirsiniz! Kendi web sitenize abone olmayı deneyin. Her şey doğru şekilde uygulanırsa, e-postanız aşağıdaki adreste görünecektir: follow.it takipçi listesi.

Takipçi listenizi Feedburner'dan yenisine taşımayı unutmayın follow.it içe aktarma özelliğini kullanarak hesap. Artık sadık okuyucularınız daha önce olduğu gibi bir e-posta bildirimi alabilecekler!

Sizde düşüncelerinizi buradan yazabilir, abone olabilir, makaleyi arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz...

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.