Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Chrome önemli bir özellik kazanıyor!

Google Chrome , dünya üzerinde aktif olarak en çok kullanılan web tarayıcısı olsa da hala bazı eksik leri bulunuyor. Aslında, Google Chrom...

...

Google Chrome, dünya üzerinde aktif olarak en çok kullanılan web tarayıcısı olsa da hala bazı eksikleri bulunuyor. Aslında, Google Chrome’un bu denli tercih edilmesinin sebebi özellikleri değil, hızlı olması.

Çünkü, diğer tarayıcılarda yıllardır var olan bazı özellikler, hala Chrome’da bulunmuyor. Bunlara en iyi örneklerden biri de Okuyucu Modu.

Google Chrome için Okuyucu Modu geliyor!

Bu mod, reklamlarla dolu bir websitesinden, otomatik oynatılan reklam videolarından, javascript komut dosyalarından, pop-uplardan, konu dışı görsel içeriklerden ve diğer dikkat dağıtıcı her şeyden kurtulup, yazıya odaklanmanızı sağlar.


Bu özellik uzun bir süredir beklenmesine rağmen Chrome’da bulunmuyordu. Fakat Google, tarayıcısının açıklarını yavaş yavaşta olsa kapatmaya devam ediyor. Bunun son örneği de Okuyucu Modu olacağa benziyor.

Google Chrome Okuma Modu çıkana kadar size aynı işlemi yapabilecek Okuma Modu Chrome Uzantısını kurup kullanabileceğinizi söyleyebilirim.




Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.