Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Gmail'in iOS Uygulamasına Kişiselleştirilebilir Kaydırma Özelliği Eklendi

Gmail 'in iOS uygulaması nda kaydırma özelliği ni dilediğiniz gibi kişiselleştirmenize imkan tanıyan güncelleme sonunda geliyor. Gma...

...

Gmail'in iOS uygulamasında kaydırma özelliğini dilediğiniz gibi kişiselleştirmenize imkan tanıyan güncelleme sonunda geliyor.

Gmail’in mobil uygulamasındaki ayarlanabilir kaydırma özelliği sonunda iOS platformuna geldi. 


Google, sağa kaydırma ayarını iOS kullanıcıları için de son güncellemesiyle kişiselleştirilebilir hale getiriyor. Farklı seçenekler dışında; postayı okunmuş olarak işaretle, başka bir dosyaya taşı, tamamen sil gibi seçeneklere ayarlamanız da artık mümkün olacak.

E-postalarla çok haşır neşir birisiyseniz ve uzun uzun uğraşmaktan çekiniyorsanız bu güncelleme işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Gelen güncellemeyle aynı zamanda 3D Touch veya uzun basma ile de bildirimlerinizi erteleyebileceksiniz.


Güncelleme, App Store’da yayımlandı ancak biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Çünkü Google, özelliğin herkeste aktif hale gelmesinin 15 günü bulabileceğini belirtiyor. O yüzden güncellemeyi indirip özelliğe ulaşamazsanız, bir süre beklemeniz gerekebilir.


Kaynak : https-www-engadget-com-2019-03-28-gmail-customized-swipe-actions-ios

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.