Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

2019'da Grasshopper ile kodlamayı öğrenin

Yeni yıl, yeni beceriler: 2019'da Grasshopper ile kodlamayı öğrenin. Ocak ayının ilk haftası ve yazdığınız Yeni Yıl kararlarında mür...

...

Yeni yıl, yeni beceriler: 2019'da Grasshopper ile kodlamayı öğrenin.

Ocak ayının ilk haftası ve yazdığınız Yeni Yıl kararlarında mürekkebiniz kuruma noktasına gelmiş olabilir. Genellikle, kararlar yeni bir beceri öğrenmeyi içerir, bu yüzden yeni bir şeyler deneme havasındayken, kodlamayı da öğrenmek isteyebilirsiniz.

Çekirge, uygulaması, yetişkinlere eğlenceli bulmacalar ve sınavlar aracılığıyla kod yazmayı öğretir. Google'ın deneysel projeler atölyesi olan, Alan 120'de inşa edilen birçok projeden sadece biri. 1,6 milyondan fazla kişi Grasshopper'ı indirdi ve uygulama hakkında daha fazla geri bildirim duyduğumuzdan, 2019'da denemeniz için üç neden paylaşıyoruz.

Herkes kodlamayı öğrenebilir

Kodlamayı öğrenmek isteyebilirsiniz, ancak nereden başlayacağınızı ya da endişelendiğinizi bilmemeniz çok zor olabilir. Son dokuz ay boyunca Grasshopper, evde kalmaya devam eden annelere, kariyer ortası değiştiricilere ve uluslararası girişimcilere yeni kariyerlere başlama ve ileri kodlama kurslarına başlamadan önce üstünlük sağlama konusunda yardımcı oldu. Aslında, dünya çapında 100.000'den fazla insan, tanıtım bilgisayar bilimlerinin temelini kapsayan Temel Kursumuzdan mezun olmuştur.

Ayrıca, Grasshopper’ın etkinliği konusunda çok sayıda akademik çalışma yürüttük ve iki görüş bulduk: iki haftalık kullanımdan sonra, öğrenciler kodlamayı öğrenmek için daha fazla motive oluyorlar. Kadınlar kod çözmeyi öğrenmekten biraz daha emin hissederek Grasshopper seyahatlerine başlama eğiliminde olsalar da, kadınlarla erkekler arasındaki güven farkının% 18 azaldığını görüyoruz.

Kodlamayı öğrenmede hata yok

Bazıları mücadele ederken bazılarının kodlamayı öğrenmede başarılı olmasına neden olan şey nedir? Bulduğumuz cevap şaşırtıcıydı: En iyi Grasshopper öğrencileri yapbozları çözmek için en çok girişimde bulunur, bu süreçte daha fazla “yanlış” şey yaparlar.


Her Grasshopper bulmacası, her denemede gerçek zamanlı geri bildirim yoluyla yeni bir konsepti anlama konusunda sizi yönlendiren bir kodlama mücadelesi sunar. 


Grasshopper'dan mezun olan öğrenciler, kodlama seansı başına bir bulmacada mezun olmayan öğrencilerimizden ortalama 4.4 daha fazla yanlış girişimde bulunurlar. Bu aslında mantıklı: En iyi profesyonel yazılım mühendisleri bir sorunu çözmeye çalışırken kodunda birçok küçük değişiklik yapıyorlar, böylece kod boyunca yoldaki sorunları test edebiliyorlar. Bu yüzden, en iyi öğrencilerimiz “yanlış” şeyleri anlamıyorlar. Aslında profesyonel yazılım mühendislerinin yaptığı gibi çözüme doğru ilerlemek için birçok küçük adım atıyorlar!

İstediğin zaman, istediğin yerde kodlamayı öğrenebilirsin

Grasshopper'ı mobil olacak şekilde tasarladık, böylece ne zaman vaktiniz olursa olsun öğrenebilirsiniz - kodlama bulmacalarının her biri yalnızca beş ila on dakika sürer. Sırada beklerken, kanepede ya da öğle tatilinde gevşemek olsun, Grasshopper boş bir anı temel bir iş becerisi öğrenmek için bir fırsata dönüştürür.

Yeni yılın bu kararları hakkında düşündüğünüz gibi, listenize kod öğrenmeyi eklemeyi düşünün. Çekirge, iOS ve Android'de İngilizce olarak mevcuttur.


Kodlama nedir? 
Neden kodlamayı öğreniyorsun?


Kaynak:  https://www.blog.google/technology/area-120/new-year-new-skills-learn-how-code-grasshopper-2019/


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.