Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Hakan: Muhafız dizisinden BBC dizisine transfer!

Hakan: Muhafız 14 Aralık tarihinde ülkemizde ve The Protector adıyla da tüm dünyada ilk 10 bölümlük sezonuyla Netflix üzerinden yayınlandı...

...
Hakan: Muhafız 14 Aralık tarihinde ülkemizde ve The Protector adıyla da tüm dünyada ilk 10 bölümlük sezonuyla Netflix üzerinden yayınlandı. Başrol oyuncularından olan Hazar Ergüçlü, Hakan: Muhafız yayınlandıktan sonra BBC’nin en çok izlenen dizilerinden birisine transfer oldu.


Hazer Ergüçlü Hakan: Muhafız dizinden The Mallorca Files dizi kadrosuna geçiyor!



Uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz haftalarda birinci sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan Hakan: Muhafız, Netflix’in ilk Türk yapımı olarak beğeni kazandı. Eleştirenler olduğu kadar sevenlerinde olduğu dizi, bir bütün olarak bakıldığında iyi bir yapım olarak karşımıza çıktı.

İkinci sezonu onaylanan dizinin başrol oyuncularından Hazer Ergüçlü ise başka bir başarılı işe daha imza attı. Geçtiğimiz günlerde İngiltere’ye giden başarılı oyuncu, ünlü oyunculuk ajansı Subtitle Agent ile bir anlaşma imzaladı.

Bu doğrultuda Ergüçlü BBC’nin en çok izlenen yapımlarından birisi olan The Mallorca Files isimli dizide konuk oyuncu olarak yer alacak. Ocak ayında yayınlanacak 10 bölümlük dizinin yanı sıra Hazer Ergüçlü’nün HBO’dan gelen bir teklifi de kabul etmediği iddia ediliyor.

İlk profesyonel oyunculuk kariyerine Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle adım atan Kıbrıs doğumlu Hazer Ergüçlü, adını daha çok Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay karakteri ile duyurdu ve ardından Medcezir dizindeki Eylülkarakteriyle de bilinirliğini iyice arttırdı.

Analar ve Anneler dizisinde de rol alan Ergüçlü, Yüksek Sosyete, Hayat Sırları, Ahlat Ağacı ve Kar gibi yapımlarda da yer aldı.


Kaynak: https://shiftdelete.net/hazer-erguclu-hakan-muhafiz-dizisinden-bbc-dizisine-transfer


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.