Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google 2019 yılında katlanır ekranlı cep telefonları android, uyumlu hale getirecek

Telefonlar için 2019 'da yakın bir zamanda  Ekranı katlamak da gerçek olacak. Bir süredir ABD pazarları ve  Çinli Aralık ayında ilk ...

...
Telefonlar için 2019'da yakın bir zamanda Ekranı katlamak da gerçek olacak. Bir süredir ABD pazarları ve Çinli Aralık ayında ilk modelin gelişi için hazırlanıyor. Onlar için dikkate alınması gereken detayların bir arayüzün uyarlamasıdır. 


Bu nedenle, Google'ın çentikli ekranlarla yaptığı gibi, Android'de katlama ekranlarının kullanımını gerçekleştirecek.

Bu şekilde , ekranın açılış ve kapanışını yönetmenin standart bir yolu olacak ve bu da, elemanların ekran üzerinde ara yüz büyüklükleri arasında yer değiştirmesini ve böylece uygulama geliştiricilerinin bunu yapmak zorunda kalmamasını mümkün kılacak.


Bu telefonların düşüncesi, telefon olarak normal bir şekilde kullanılmaları ve bunları dağıtırken tablet veya benzer bir şey olarak çalıştıklarıdır. Temel sorun, uygulamaların format telefon ve tablet formatı için optimize edilmesi ve Android ekosisteminde bu kadar olağan olmamasıdır. Twitter bağlantısı için buradan giriş yabilirsiniz.


Kaynak:  https://www.geektopia.es/es/technology/2018/11/07/noticias/google-hara-compatible-a-android-con-los-moviles-de-pantalla-plegable-que-llegaran-en-2019.html

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.