Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Maps ile işe gidip gelme kontrolünü elinize alın

Sıcak, kalabalık bir metro tünelinde sıkışıp kalmışsanız ya da işinize sihirli bir şekilde taşıyabileceğinizi isteyen tıkanmış trafikte ya...

...

Sıcak, kalabalık bir metro tünelinde sıkışıp kalmışsanız ya da işinize sihirli bir şekilde taşıyabileceğinizi isteyen tıkanmış trafikte yakalanmışsanız, işe gitmenin zor olabileceğini biliyorsunuz.


Neden bu kadar stresli oluyor? Tahmin edilemez ve uzun. 25 Kuzey Amerika şehirlerindeki işe gidip gelme saatleri, yoğun saatlerde günlük gidiş saatlerini bildirir. Sürücünüze başladığınızda beklediğinizden yüzde 60 daha fazla olabilir - bu da çok fazla stres, cevapsız toplantı ve atlanan kahvaltı ile sonuçlanır. Tarihsel Google Haritalar verilerine göre, Kuzey Amerika'daki insanlar ayda bir tam gün harcıyor ve bu da neredeyse her yıl iki haftalık bir tatile ekleniyor. Ayrıca, kötü bir işe gidip gelmek, gerçek giderin sona ermesinden sonra günün geri kalanını olumsuz yönde etkileyebilir.


Bugün, Google Haritalar'da günlük işe gidiş gelişinizin kontrolünü ele almanıza yardımcı olacak yeni özellikleri kullanıma sunuluyor. Böylece, önceden planlama yapmanıza,  hazırlanmanıza ve muhtemelen bunları tamamen ortadan kaldırmanıza olanak tanıyor.  Ayrıca yol boyunca biraz eğlenmenize yardımcı oluyor. 👍


Gitmeden önce bilgi

Google Haritalar artık, işe gidip gelmek üzere uyarlanmış canlı trafik ve toplu taşıma bilgilerine tek dokunuşla erişim sağlayan bir işe alma sekmesi sunuyor. Gidişinizin normal olup olmayacağını veya bir kaza veya yoğun trafik gibi şeylerden dolayı fazladan zaman ayırmanız gerekip gerekmediğini size söyleyecek. Gecikme durumunda, daha hızlı çalışmanıza yardımcı olacak alternatif yollar hakkında size bilgi verecek. Android'de, rotanızdaki gecikmeler ve kesintilerle ilgili bildirimler alacaksınız, böylece gecikmeden önce bir olayı öğrenebilirsiniz.




Sürücü 🚗, 🚶🏽 ve sürüş 🚌 yürüyün: karışık mod gezileri için destek

Gidişleri hem sürüş hem de toplu taşımayı içeren insanlar için yeni bir özellik var. Ne zaman ayrılacağınız ve yolculuğunuzun her bir ayağı için faydalı bilgileri görebilirsiniz: sürücünüzde trafik olup olmadığını, bir sonraki trenin kalkıp kalkmadığını ve tren istasyonundan tren istasyonuna ne kadar süreceğini bileceksiniz. ofis. İşi sizin için yapıyoruz ve bunu otomatik olarak ETA'nıza dahil ediyoruz, böylece işinize tam olarak ne zaman başlayacağınızı tahmin edebilirsiniz.



Tahmini gidişi durdur

Sadece treninizin geciktiğini görmek için metro istasyonuna doğru koşmak, güne başlamak için en az sevdiğimiz yoldur. Şimdi, dünya çapında 80 bölgede bulunan transit sürücüleri, otobüslerinin veya trenlerinin harita üzerinde gerçek zamanlı olarak nerede olduğunu görebilecekler. Bu, gününüzü daha verimli bir şekilde planlamanıza yardımcı olacaktır. 


Motorunu çalıştır, otoyolda git.

Trafikte oturmak zorundaysanız, iyi müzik dinlerken bunu da yapabilirsiniz. Google Haritalar'da mevcut olan Spotify, Apple Music ve Google Play Müzik'i kullanıyoruz. Böylece, müziklerinizi ve pod yayınlarınızı doğrudan Google Haritalar navigasyonundan kontrol edebilirsiniz. Android'de Spotify ile yeni, kullanımı kolay navigasyon ile şarkı, albüm, podcast ve çalma listelerine göz atarak en sevdiğiniz içerikleri seçebilirsiniz. Uygulamalar arasında geçiş yapmak için elveda deyin ve gözlerinizi yolda olması gereken yerde tutabileceğinizi bilerek öğrenin.


Başlayın:
Yeni işe alma özelliklerimiz, bu hafta Android ve iOS'ta küresel olarak kullanıma sunulmaya başladı. Başlamak için uygulamanızı Play Store veya App Store'dan güncelleyin. Gidişinizi nasıl kuracağınızı öğrenmek için Yardım Merkezini ziyaret edin.

Kaynak: https://www.blog.google/products/maps/take-control-your-commute-google-maps/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.