Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Drive Dokümanlar ve Slaytlar'a diğer dosyalardan kolayca resim ve grafik ekleyin

Google Dokümanlar ve Slaytlar'daki Keşfet özelliği, üzerinde çalışmakta olduğunuz şeyle ilgili Google Drive dosyalarını aramayı kola...

...

Google Dokümanlar ve Slaytlar'daki Keşfet özelliği, üzerinde çalışmakta olduğunuz şeyle ilgili Google Drive dosyalarını aramayı kolaylaştırır. 

Bu lansmanla, G Suite Basic, Business ve Enterprise kullanıcıları, bu dosyalardaki görüntü ve grafikleri - Keşfet panelinin içinden - görüntüleyebilir ve bunları dokümanlarına veya sunumlarına hızlı ve kolay bir şekilde ekleyebilirler.

Aynı grafiği G Suite'te birden çok doküman ve sunuda kullanabilirsiniz. Fakat bu grafik değişirse, her bir dosyada yerini almak çok zaman alıcı olabilir. Neyse ki, Google geçen hafta kullanıcıların Google Dokümanlar’dan Google Dokümanlar’dan grafikler yerleştirmelerine ve tek bir tıklamayla güncellemelerine olanak tanıyan bir güncelleme yaptı. Zaman 
kazanmak ve sıkıcı işlerden kaçınmak için bu kolay özelliği kullanın.

Verilerinizi Google E-Tablolar'a girin ve bir grafik oluşturmak için Ekle> Grafik'i tıklayın.
Google Slaytlar'da, Ekle> Grafikler> E-Tablolar'a tıklayın. E-Tablolar'dan yerleştirmek istediğiniz grafiği seçin.

“Elektronik sayfaya bağla” kutusunun işaretli olduğundan emin olun . Bu, sunumunuzdaki grafik ve elektronik sayfadaki orijinal veriler arasında dinamik bir bağlantı oluşturur. Bu, Dokümanlar'da da çalışır.
Gerekirse, E-Tablolar'a geri dönün ve verilerinizde değişiklik yapın. Grafiğinizi Slaytlar'da görüntülediğinizde, “Güncelle” yi tıklayabilir ve grafik otomatik olarak güncellenir.

Bu videoyu YouTube'da izlemek için burayı tıklayın.

Kaynak: https://www.bettercloud.com/monitor/the-academy/how-to-embed-charts-from-sheets-in-slides-and-docs/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.