Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Keep'te Önemli Değişiklik

2013 yılında Google tarafından başlatılan ve not tutma üzerine en kullanışlı uygulamalardan olan Google Keep (Google Notlar) önemli bir gü...

...

2013 yılında Google tarafından başlatılan ve not tutma üzerine en kullanışlı uygulamalardan olan Google Keep (Google Notlar) önemli bir güncelleme aldı. Google tarafından yapılan açıklamada uygulamanın bundan böyle Keep Notes adını alacağı ifade edildi.
Android kullanıcılarının popüler not tutma servislerinden olan Google Keep'in artık yepyeni bir ismi bulunuyor. Yeni kullanıcıları not tutma üzerinden kazanabilmek adına uygulamaya 'Notes' kısmını ekleyen Google, kendi ismini de kaldırmış gibi görünüyor. Şu anda pek çok Android modelinde güncellenen Keep Notes'un iOS'da da güncelleneceği düşünülüyor.

Android kullanıcıları tarafından fark edilen ve internette paylaşılan yeni isimle birlikte farklı özellikler gelebileceği de dile getiriliyor. Özellikle not tutma konusunda ön plana çıkmak isteyen Google, websitesinde herhangi bir isim değişikliğine gitmedi. Bundan dolayı yeni Keep Notes'un neler sunabileceğini tahmin edilemiyor.

Aklınızdakileri kaydedin

Keep'e notlar, listeler, fotoğraflar ve sesler ekleyin.

Düşüncelerinizi ailenizle ve arkadaşlarınızla paylaşın

Bir daha ki sefere ilgili mağazaya gittiğinizde Keep'teki alışveriş listenizi paylaşın ve öğelerin tamamlandı olarak işaretlenmesini gerçek zamanlı olarak izleyin. Kısa mesajlar gönderip almak gerekmiyor. Yapacaklarınızı birlikte, daha hızlı tamamlayın.


Google Keep Android Edinin Android, Ios, Chrome
Kaynak resimler: Google Keep

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.