Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

TeamViewer - Uzak Masaüstü Paylaşım Programı yeni arayüze güncellendi

Kişisel ve ticari olmayan kullanım için tamamen ücretsiz olarak dağıtılan TeamViewer yazılımının, yeni arayüzü güncellenerek değişti. T...

...
Kişisel ve ticari olmayan kullanım için tamamen ücretsiz olarak dağıtılan TeamViewer yazılımının, yeni arayüzü güncellenerek değişti.
TeamViewer kullanıcılara uzaktan bilgisayar kontrol konusunda oldukça pratik bir çözüm sunan bir uzak masaüstü programı olarak tanımlanmaktadır.

Kendi bilgisayarınızın başında olmadığınızda bilgisayarınızı mobil cihazlarınız üzerinden veya başka bilgisayarlar üzerinden kontrol etmenize yardımcı olur. İnternet bağlantısı üzerinden çalışan yazılım, iki bilgisayar veya bir mobil cihaz ile bir bilgisayar arasında köprü oluşturuyor ve tıpkı kendi bilgisayarınızı kontrol ediyormuşsunuz gibi farklı bilgisayarları yönetmenizi mümkün kılıyor.

TeamViewer, son teknoloji ürünü uzaktan erişim teknolojisi ile sizi güçlendirmek için temiz, kullanımı kolay bir arayüz sağlıyor.
Daha basit gezinme, daha kolay yönetim ve müşterilerle işbirliği için optimize; hepsi bir arada kullanıcı ara yüzü TeamViewer ile çalışmayı kolaylaştırıyor. Daha az tıklama ile daha hızlı çalışır.
Yeni kullanıcı arabiriminin nasıl geliştirildiğini TeamViewer Topluluğunda gezinerek de keşfedebilirsiniz..
1. Hızlı ve kolayca bağlanın
Herhangi bir görünümden, istediğiniz zaman bir uzaktan kontrol oturumu başlatmak için bir TeamViewer kimliği girin.
2. Kolay yönetim
Bildirimleri görmek ve hesap bilgilerini düzenlemek için profil resminize tıklayın.
3. Toplantı görünümüne geçin
Zengin özellikli, işbirliği için mükemmel bir çevrimiçi toplantıya katılmak veya başlatmak için toplantı görünümüne gidin.
4. Bilgisayarlar & Kişiler son bağlantıları içerirBilgisayarlar & Kişiler’i izleyin ve en sık bağlandığınız kişi ve aygıtlarla etkileşim için son bağlantıları kullanın.
5. Kişilerle sohbet edinSohbet görünümüne geçerek kolayca aynı pencerede sohbet başlatın veya var olan bir sohbete katılın.
6. Boyutu değişen istemci penceresi
İstemci penceresini kendi çalışma tercihlerinize uyarlamak için tıklayın ve sürükleyin.

TeamViewer - Uzak Masaüstü Paylaşım Programını farklı işletim sistemleri kullanıyorsanız Windows için TeamViewer

Buradan giriş yaparak işlemcinizi seçin ve indirip kullanın. 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.