Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress Meta Slider Ücretsiz Duyarlı Sürgüler Eklemenin Kolay Yolu

Slayt gösterileri , resimlerinizi sergilemek, içeriğinizi göstermek ve web sitenizdeki diğer yayınlara ve sayfalara olan bağlantıları g...

...
Slayt gösterileri, resimlerinizi sergilemek, içeriğinizi göstermek ve web sitenizdeki diğer yayınlara ve sayfalara olan bağlantıları görüntülemek için harika bir yoldur.
Bazı temalar içerik kaydırıcılarla donatılmış olarak gelirken , WordPress web sitenize slayt gösterileri eklemenin hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız , ücretsiz Meta Slider eklentisi mükemmel bir seçimdir. Bu kategoride mevcut çok sayıda eklenti vardır .
Bu eklenti yalnızca ücretsiz değil, 1,6 milyondan fazla indirmeye sahip etkileyici 5 star rating ile son derece popülerdir. Meta Slider'ın  bir kısmı, kullanımının çok kolay olması ve kısa sürede yayınlarınıza ve sayfalarınıza mobil uyumlu tepki sürgüsü eklemenize izin veren bir dizi yararlı ayar ve seçenek içermesidir.
Bu ücretsiz eklentinin sizin için doğru slayt gösterisi seçeneği olup olmadığına karar vermenize yardımcı olması için WordPress için Meta Slider kılavuzumuzu okuyun.

META SLIDER'I WEB SITENIZE NASIL KULLANACAKSINIZ?

Meta Slider eklentisi ücretsiz olarak kullanıldığında, sitenize doğrudan WordPress eklenti dizininden yüklenebilir
Bunu yapmak için, sitenizin yönetici alanına (http://yoursite.com/wp-login.php) giriş yapın ve ardından kenar çubuğu menüsünü kullanarak EklentilerYeni Ekle'ye gidin.
Eklentiler Ekle ekranında, arama alanına, Meta Slider 'meta kaydırıcı' yazın ve daha sonra sonuçlarda listelenen ilk öğeyi yükleyin.
Eklenti kurulduktan ve etkinleştirildikten sonra, yeni eklenen kenar çubuğu menü öğesinden ilk kaydırıcınızı oluşturabilirsiniz.

İLK SLAYT GÖSTERINIZI OLUŞTURMA

Bu eklentinin geliştiricileri, mümkün olan en kolay şekilde başlamalamanızı sağlamıştır. Meta Kaydırıcı menü öğesini tıklattığınızda, kolaylık sağlamak için yeni bir slayt gösterisi oluşturmak için düğme vurgulanır."Add a New Slideshow"
Slayt gösterisi oluşturma işlemini başlattıktan sonra, ilk adım bağımsız slaytları oluşturmaya başlamanızdır. İlk slaydı oluşturmak için, Kaydırıcı Ekle düğmesini tıklatıp sitenizin ortam kitaplığından bir resim seçin veya kullanmak istediğiniz dosyaları ortam kütüphanesine sürükleyip bırakarak yükleyin.
Slayt için bir görüntü seçtikten sonra, daha sonra görüntünün üstünde görüntülenen isteğe bağlı bir başlık ekleyebilirsiniz . Bir URL girerek slaydı da bir bağlantıya dönüştürebilirsiniz. Bu, harici bir URL veya web sitenizdeki başka bir sayfanın bağlantısı olabilir. Bu, slayt gösterisini blog'unuzdaki diğer yayınları vurgulamanın iyi bir yoludur.
Sağdaki ayarlar panelinde slayt gösterisini yapılandırabilirsiniz. Seçenekler, boyutu ayarlamanıza, bir geçiş efekti seçmenize ve gezinme öğelerini etkinleştirip etkinleştirmeyeceğinize izin verir. Seçtiğiniz kaydırıcı türüne bağlı olarak , slayt gösterisinin görünümünü değiştirmek için çeşitli temalar arasından seçim yapabilirsiniz .
Meta Sürgü, birkaç farklı kaydırma biçimi türü içerdiğinden, Esnek Sürgü, R. Slaytlar, Nivo Sürgü veya Madeni Para Sürgüsünü seçebilirsiniz. Her seçenek kaydırıcının görünümünü ve işlevini değiştirecek, hangisini tercih ettiğinizi görmek için denemeye değer.
Her noktada, nasıl görüneceğini görmek için kaydırıcıyı önizlemeyapabilirsiniz. Kaydırıcıdan memnun olduğunuzda onu kaydedip kısa kodu kopyalayabilirsiniz. Slayt gösterisini yayınlamak için kısa kodun web sitenizdeki bir yayın veya sayfaya yapıştırılması gerekir. Aşağıdaki örneği inceleyin.
Alternatif olarak, bu eklentinin yazı düzenleyicisine eklediği Sürgülü kaydırma düğmesini de kullanabilirsiniz. Ardından, yeni slayt gösterisini izlemek için yayınınızı her zamanki gibi önizleyin veya yayınlayın. Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmanız veya yeni slaytlar eklemeniz gerekiyorsa, Meta Kaydırıcı menü öğesine tıklayarak bunu yapabilirsiniz.
SONUÇ
Meta Slider, ile WordPress yayınlarınız ve sayfalarınıza duyarlı bir slayt gösterisi eklemek çok kolaydır. Her biri kendi geçiş efektleri ve temaları olan dört sürgü stili ile, slayt gösterilerinin nasıl görünür ve hissettiğini denetleme konusunda çok esneklik kazanırsınız.
Bu eklenti veya slayt gösterileri hakkında genel bir sorunuz varsa, lütfen aşağıda bir yorum yazın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.