Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Web Yönetici Araçları Yenilenmiş SEO Başlangıç ​​Kılavuzu

Mükemmel web siteleri oluşturmak için çok sayıda kaynak mevcuttur. Web sitesi sahipleri sık sık Google 'a, harika web sitelerinin ara...

...

Mükemmel web siteleri oluşturmak için çok sayıda kaynak mevcuttur. Web sitesi sahipleri sık sık Google'a, harika web sitelerinin arama motoruna uygun olup olmadığından emin olmak için önerilen uygulamalar istemektedir. Geleneksel olarak, yeni başlayanların kaynakları SEO Başlama Kılavuzu ve Web Yöneticisi Akademisi idi. Web yöneticilerinin modern, arama motorlarına uygun web siteleri oluşturmalarına yardımcı olmak için bugün, yeni, güncellenmiş bir SEO Başlangıç ​​Kılavuzu kullanıma sunulmuştur.

Geleneksel SEO Başlama Kılavuzu, arama motorlarının web sitelerinde içeriği taramasını, dizine eklemesini ve anlamasını kolaylaştıran en iyi uygulamaları listeler. Web Yöneticisi Akademisi, web yöneticilerine sitenin nasıl oluşturulacağını ve Google Arama'da bulunmasını öğretmek için gerekli bilgi ve araçlara sahiptir. Bu iki kaynakta bazı çakışan amaç ve içerik barındırdığı ve kullanıcı dostu ve güvenli bir web sitesi oluşturmanın bazı yönleri üzerinde kapsamlı olabileceği için, Web Yöneticisi Akademisini ve eski SEO Başlangıç ​​Kılavuzunu PDF'nin kaldırılmasını öneriyoruz. Güncellenmiş SEO Başlangıç ​​Kılavuzu, hem Eski Başlangıç ​​Kılavuzunu hem de Web Yöneticisi Akademisinin yerini alacaktır. Güncellenmiş sürüm, daha önce mevcut belgenin üzerine inşa edilmiş ve yapılandırılmış veri işaretleme ekleyerek ve mobil uyumlu web siteleri oluşturarak arama motoru optimizasyonu gereksinimi üzerine ek bölümler içeriyor.


Bu yeni Rehber, bugün başlayarak dokuz dilde (İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Japonca, Portekizce, Rusça ve Türkçe) hazırlanıyor ve çok yakında on altı dil daha ekleyeceğiz.

Yeni SEO Başlangıç ​​Kılavuzunu inceleyin ve bu konuda ne düşündüğünüzü bize bildirin.
Kaynak: Google 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.