Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook kullanıcıları Hacker düzeyindeki bu mesaj telefon ve videoya aman dikkat!

Herkese günaydın, tünaydın, mutlu huzurlu bir gün dileklerimle. Ailece tanıştığımız Ruhat Yörgüç Ağbimiz Dostumuz, Herkesin çok dikkat ...

...


Herkese günaydın, tünaydın, mutlu huzurlu bir gün dileklerimle. Ailece tanıştığımız
Ruhat Yörgüç Ağbimiz Dostumuz, Herkesin çok dikkat etmesi gerektiğini düşündüğüm ve düşündüğümüz Fiber saldırı Hecker düzeyindeki, mesajını sizlere web sitem ve blog kanalım vasıtası aktarmaya çalışıyorum.

Aşağıda okuyacağınız metinde şu telefon ve ileti ve video’u dikkate almayın, açmayın hatta uzun süre okumayarak mesajlarınızda sıra ile topluca Spam bildirimi yaptıktan sonra silin.

Çok fazla Spam bildirimi alan Facebook uygulama ve yönetimi ilgili mesajın yayınlanması ve dağılmasını engelleyerek Facebook kullanıcılarını korumak için mesajı engelleyecektir. Rahatsız edici bildirimleri Spam olarak işaretlemenin diğer anlamı da istenmeyen kullanıcıların Facebook tarafından durdurulması, engellenmesidir.

Her zaman olduğu gibi Bilgisayarımı ilk açtığımda e-maillerimi kontrol ederim.

Ruhat Yörgüç, ağbimden bir mesajınız var iletiyi görünce hemen açtım.


Güne damgasını vuran mesajda şu ifadeler yer alıyordu.
0212 925 03 93 bu numara ararsa sakin açmayın. Geri dönüşte yapmayın. Şuan biçok insan bu numaradan aranmakta neden ve niçin arandigida belli değil. Fiber saldiri olabilecegi soyleniyor. Elimizden geldiğince herkese yayalim. Terör örgütü adına çalışan hackerlerin yayınladığı cizrede 60 teröristin imha videosu diye bir link var. Kesinlikle açmayın. Müthiş bir virüs. Açarsanız sizin adınıza paylaşım yapıyor.Ayrıca: Yarın sanal alemde polislerin bilgileri ele geçirildi diye link atılacakmis.Kesinlikle tiklanmasin bu konuda duyarlı olup paylaşalım.
GRUPLARA ATIN!!! Arkadaşlar olabildiğince yayalım


Yukarıda okuduğunuz ve Facebook Sosyal paylaşım sitesinde çok sık rastlanan bu ve benzeri konulara canınızın yanmaması problem yaşamamanız adına gereken özeni gösterelim.

Sizleri uyarıcı, aydınlatıcı makaleyi beğendi iseniz lütfen beğenip, eş ve dolarınıza makaleyi gönderip paylaşarak üzerinize düşen görevi tamamlayın.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.