Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Bilgisayar Windows 10 İşletim sisteminizi hemen Windows 10 Sürüm 1511'e Yükseltin

Bilgisayarınızda kurulu mevcut Windows 10 işletim sisteminizi her ne neden ile olursa olsun güncellemediyseniz ve bu sürümde iseniz k...

...


Bilgisayarınızda kurulu mevcut Windows 10 işletim sisteminizi her ne neden ile olursa olsun güncellemediyseniz ve bu sürümde iseniz kısa bir süre sonra resmi destek süreniz sona erecek!

Microsoft, Windows 10 sürüm 1511 için sunduğu desteği sonlandırıyor. Bu sürüm, Kasım 2015'te yayınlanan ilk büyük Windows 10 güncellemesi idi.


Desteğin sonlanması, hala bu sürümü veya Windows 10'un yayınladığı sürüm olan 1507'yi kullananların artık Microsoft'tan güncelleme almayacağı anlamına geliyor. Güvenlik güncellemelerini almayan PC'ler ise hacker'ların ve kötü niyetli kullanıcıların saldırılarına maruz kalabilir. Bu yüzden Microsoft, kullanıcılarını eski sürümlerden yeni sürümlere yükseltmeye "zorladığını" söylüyor. Firmanın bu ilkesinde Windows 10'un "servis" modeliyle işlemesi de etkili.

Güvenlik anlamında en son geliştirmelerden faydalanmanız için Microsoft, en son sürümde olmanızı istiyor. Bu yüzden son sürüme geçip geçmemek, aslında üstünde düşünüp taşınacağınız bir konu değil. Eski Windows 10 sürümlerinde kalmak, sizi zaman içinde Windows XP ve Vista gibi desteklenmeyen işletim sistemlerini kullananlara yaklaştırabilir.

Windows 10'un en son sürümüne geçmek için Microsoft'un konu ile ilgili destek sayfalarına göz atabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.