Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsun Emniyet Müdürlüğü Görevlilerine Teşekkürler

Samsun Emniyet Müdürlüğü görevlilerine acil bildirim ve Samsun Emniyet Müdürlüğü görevli memur kardeşlerime acil müdahale, yerine intikal ...

...

Samsun Emniyet Müdürlüğü görevlilerine acil bildirim ve Samsun Emniyet Müdürlüğü görevli memur kardeşlerime acil müdahale, yerine intikal konusunda teşekkür ederim.

İlgi konu hakkında yapılan bildirim, Emniyet mensubu görevlilerin an ve an yerine intikal ve araştırma sonucu gerekli doküman, foto bilgi edinme ve iç hizmet iletişim bilgilerinden dolayı kendilerinin iyi yetişmiş bir elaman olduğunu kendilerine güven duyacağımızı belirtebilirim.

18 Ocak 2017 tarih ve saat 13,30’da yapılan araştırma ve inceleme sonuçlarına göre görevli memur arkadaşlarımız görev yerine intikal ettiler. Gerekli fotoğraf ve araştırma konusunda bilgi edinip Emniyet Müdürlüğü prosedürlerini uygulayarak görevlerini tamamlayıp ilgili üst makamlara gereken bilgileri sundular.



İlgili konuya gereken acil müdahale ve bilgi edinme konusunda gereken hassasiyetin gösterilmesinde dolayı Samsun Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ederim.

Ayrıca Okuyun: Samsun Canik Belediyesinin Göz Bebeği Dediği Yüz Karası Cadde "UTANIN"

Unutulmaması gereken bir konu hakkında bilgi geçmek isterim. Emniyet Müdürlüğüne Yeni başlayan polis memuru arkadaşlarımız ilgi konu hakkında görüş bildirmeden önce tecrübeli diğer polis arkadaşlarımızın talimatlarını sabırla beklemeli ve takip etmelidir.

ilgili konu hakkında genç ve tecrübesiz memur arkadaşlarımızın ağzından çıkacak bir yanlış kelime kamuya yönelik ters tepkilere yol açabilir. Bu psikolojik bir tepkidir.

Bu tür yanlış kelimeleri zaten gerilim içinde olan toplumumuz kabul edemeyebilir. Bu konuya hassasiyet gösterilmesi konusunu Tüm Emniyet Müdürlüğü mensuplarınca ümit ediyorum.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.