Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Sites Sayfalar ile Menü Gezinme Çubuğu Oluşturma

Resmi büyük inceleyin Yeni Ücretsiz Google Sites’in nasıl kurulduğunu, Ekle menü araçları ile Ana sayfa yapımını incelemiştik. Bugün,...

...
Resmi büyük inceleyin
Yeni Ücretsiz Google Sites’in nasıl kurulduğunu, Ekle menü araçları ile Ana sayfa yapımını incelemiştik. Bugün, Sayfalar ile Menü Gezinme Çubuğu nasıl yapılır inceleyelim.

Kullanımı oldukça basitleştirilmiş yeni Google Sites’i kullanmak oldukça basit ve zevkli. Ücretsiz bir web sitem olsun şeklinde düşünenlerden iseniz mutlaka ilgili yazıları okuyarak kurulum aşamasında bile büyük zevk alacağınız Google Sites kullanabilirsiniz.

Google Sites ile, Etkili ekip sitelerini zahmetsizce oluşturun. Ortak çalışarak ekibiniz, projeniz veya etkinliğiniz için göz alıcı ve yüksek kaliteli siteler oluşturun. İster masaüstünde ister akıllı telefonda. Siteleriniz her ekranda harika görünecek. 

Üstelik web tasarımı veya programcılık öğrenmenize de gerek yok. Yenilenen Google Sites Kurulum ve ilgili yazıları okuyarak; Hemen şimdi başlayın.

Google Sites Sayfalar ile Menü Çubuğu Nasıl Yapılır?

1. Google Sitenizi açın. Daha önceden oluşturdu iseniz Google Sites, sitenizi açın.

2. Google Sites, Menü Gezinme Çubuğu eklemek için, Sağ taraftaki, Sayfalar sekmesine dokunun.

3. Alt kısımdaki Daire simgesi olan, Sayfa Ekle dokunun.

Google Sites Sayfalar ve Sayfa ekle görseli


4. Sayfa ekle, açılan pencerede, Sayfa adı örnek: İletişim yazın ve tamam butonuna tıklayın. Üst kısımda gördüğünüz İletişim butonu gibi bir buton oluşacaktır.

5. Bu kısımdan çıkmadan diğer sayfalarınızı, “Hakkında, Hakkımda, Gizlilik, açabilirsiniz.

6. Sayfa düzen ayarları için butonda üç noktaya tıklayın.

7. Diğer sayfalarınızı bu yöntem ile oluşturun.Google Sites, ile yayınlanmış, Adnan Güney - Web Tasarım İletişim sayfasını inceleyin.  

Resmi büyük incele
8. Google Sites, içinde HTML ve CSS kodları kullanamazsınız. Bu nedenle İletişim formunu Google Drive Formlar ile oluşturmanız gerekir. İletişim formu nasıl yapılır ile ilgili yazıyı okuyun.

İlgili Makale: Google Drive Forumlar ile İletişim Formu Oluşturma

Google Sites ile oluşturduğunuz İletişim formu, Sayfalar Menü çubuğuna nasıl ekleyeceğiz bir sonraki yazıdan takip ederek web sitenizin yapılandırmanıza devam edebilirsiniz. Takipte kalın hayatınızı yaşayın.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.