Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Tramvay 10 Ekim’de Samsun Tekkeköy İlçemizde

Samsun, Tekkeköy ilçemize , 10 Ekim 2016 tarihinde çalışmaların son aşamasına gelen toplu taşıma aracı Tramvay ulaşmış olacak. Samsun Büy...

...
Samsun, Tekkeköy ilçemize, 10 Ekim 2016 tarihinde çalışmaların son aşamasına gelen toplu taşıma aracı Tramvay ulaşmış olacak. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın, Yusuf Ziya Yılmaz 10 Ekim 2016 tarihinde tramvayın Tekkeköy ilçemize kadar gideceğini söyledi.

Başkan Sayın, Yusuf Ziya Yılmaz’ın daha önce yaptığı açıklamasında, Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim'de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etmişti.
10 gün önce yaptığı açıklamasında, “üniversiteden kalkan bir trenin Tekkeköy'e kadar gider hale geleceğinin müjdesini veren Başkan Yılmaz, 30 kilometre uzunluğundaki yaklaşık 35 tane istasyondan yolcu alıp bindirerek, Tekkeköy'e kadar gidip gelen bir sisteme kavuşuyoruz. Bunu inşallah müteahhittin sözü üzerine 10 Ekim'de yapacağız. Müteahhit bize 10 Ekim'e kadar yetiştirme sözü verdi. Biz de o doğrultuda çalışıyoruz.” belirtmişti.

Ayrıca diğer açıklamalarında, “Panorama Samsun Müzesi de Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın destekleriyle yürüyor. Bunlar bitti. Hem 10 Ekim'de trenlerimizin hizmete açılışı hem Panorama Müzesi hem çok amaçlı salonun hizmete açılışı olacak" dedi.

Hizmet üretip insanlara sunduklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Bunun yanında çok yoğun bir şekilde köylerimizde köy sosyalizasyonu, köy alt yapı çalışmaları, yol, su, kanalizasyon çalışmaları ile inanılmaz bir yoğunluk ve tempo içerisinde çalışıyoruz. Özellikle beton yol yapıyoruz. Çünkü beton yol daha kalıcı ve kısa sürede bozulmuyor" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.